Meghan Markle, apărată de divele de la Hollywood în războiul cu Familia Regală. Celebritățile au tras-o pe regină la răspundere

Meghan Markle, apărată de divele de la Hollywood în războiul cu Familia Regală. Celebritățile au tras-o pe regină la răspundere
Interviul acordat de Meghan Markle și prințul Harry a stârnit numeroase controverse și a pornit un scandal uriaș. Ducesa de Sussex se află în plin război cu Casa Regală. Acum, divele de la Hollywood au sărit în apărarea fostei actrițe.

Meghan Markle este apărată de divele de la Hollywood în războiul cu Familia Regală. Celebritățile au tras-o pe regină la răspundere. După interviul lui Meghan Markle cu Oprah Winfrey, familia regală a reacționat într-un mod negativ. Ca urmare, numeroase acuzații au fost aduse asupra ducesei de Sussex. 

Meghan Markle este apărată de divele de la Hollywood

Divele de la Hollywood o apără pe fosta actriță. Acestea i-au cerut Reginei Elisabeta a II-a să îşi ceară „scuze publice” față de Meghan. Familia Regală a fost numită „disperată” de către co-gazdele popularei emisiuni americane The View.

Celebritățile de la Hollywood susțin că lui Meghan Markle i-au fost aduse acuzații pe nedrept. Sunny Hostin i-a cerut reginei să-și ceară public scuze „pentru că nu a protejat-o” pe Meghan.

Discuția lui Meghan Markle și prințul Harry cu Oprah Winfrey a căzut ca o bombă. Mîine, 7 martie, interviul cu Oprah va fi difuzat la tv. Totuși, scandalul dintre tânărul cuplu și Familia Regală a luat amploare înaintea interviului. Palatul Buckingham a anunțat o investigație internă. 

Whoopi Goldberg a spus că acest comportament al Familiei Regale este unul disperat

Celebra Whoopi Goldberg a spus că acest comportament al Familiei Regale este unul disperat. Ea a declarat că: „Sunt foarte șocată. Decât să încerc să remediez această ruptură. Decât să o sprijin pe Meghan…. eu cred că Harry și-a îndepărtat intenţionat soția de familia lui din Anglia.

Din cauza urii rasiale teribile la care era supusă și nu a vrut ca istoria să se repete după ce i s-a întâmplat mamei sale cu mass-media. Sunt doar surprinsă că nu au încercat nici măcar să-și ceară scuze pentru că nu au protejat-o mai mult și, în schimb, fac asta. Spune multe, cred, despre funcționarea Familiei Regale”.

Meghan McCain a susţinut opinia lui Whoopi și a adăugat că momentul anchetei a fost orchestrat: „Acest lucru este cu adevărat interesant, deoarece este o opoziție foarte evidentă asupra lui Meghan Markle. Iar unul dintre lucrurile pentru care este acuzată Meghan este că trimitea e-mail angajaților dimineața devreme.

Deci, cred că este ridicol la acest nivel. Tocmai acum încearcă să o facă pe Meghan Markle să arate foarte rău, inclusiv acuzând-o că poartă cercei cu diamante care au fost dăruiţi de prințul Arabiei Saudite după ce Jamal Khashoggi a fost ucis. Și toate acestea sunt fapte pe care, cred, le-am cunoscut de mulți ani – de ce apar acum?”.

„În monarhia britanică, ei doar îți fac viața nenorocită”

Joy Behar  a intervenit: „În monarhia britanică, ei doar îți fac viața nenorocită. Ar fi mai bine să urmezi linia. Pentru că nu le place când te pui împotriva lor. Uite ce s-a întâmplat cu Diana, același lucru. Deci sunt în echipa Meghan Markle, a concluzionat Beher.

Corespondentul regal de la Vanity Fair, Katie Nicholl, a declarat că oamenii din SUA ţin cu  Meghan. Ceea ce ar putea pune o problemă familiei regale. Ea a spus: „Mulți americani sunt acum în „Echipa Meghan”și acest lucru pune o mare problemă pentru Familia Regală. Sunt extrem de populari în SUA, şi am auzit la mulți americani care spun că „asta arată ca o eliminare”, scrie Express.

„Pe datorie” la TVR 1. Cine e Daniel Coman, cel care „predă” economia pentru toți

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp