1 Martie aduce o nouă emisiune în grila TVR 1, „Pe datorie”. Emisiunea abordează o gamă largă de subiecte pe teme economice sau adiacente, de la marile evenimente ale săptămânii, la o declaraţie a unui personaj important şi efectele ei. Situaţii particulare, sfaturi sau concepte ce merită explicate. De la factura la electricitate, până la modul în care putem obţine un credit mai avantajos sau de ce ne interesează cum se construieşte bugetul de stat, Daniel Coman ne ajută să fim ancoraţi în realitate şi să ne pregătim pentru ce urmează. În acest format, jurnalistul Daniel Coman predă economia pentru toți. 

„Gândită ca o pastilă zilnică, menită să ne ajute să ne îmbunătățim viața, emisiunea „Pe datorie” cerne avalanşa de informaţii care vin asupra noastră zi de zi şi le dă sens. „Punem totul în context şi explicăm de ce un eveniment, o informaţie, o declaraţie, o tranzacţie sau orice mişcare din lume ne poate schimba viaţa. Fără să folosim limbaj prea tehnic sau de lemn, fără să ne încâlcim în explicaţii complicate. Simplu, concis, dar smart”, a declarat Daniel Coman. 

Cine e Daniel Coman, cel care Predă economia pentru toți

Daniel Coman predă economia pentru toți

Înainte să aleagă o carieră în media, Daniel Coman a lucrat ca și consultat financiar în domeniul privat. A urmat apoi o carieră ca și reporter TV, înainte să apară în postura de prezentator al știrilor la TVR 1. 

Pe parte personală, frumușelul prezentator este căsătorit și tatăl unui băiețel în vârstă de aproape 2 ani pe nume Tudor. ”Ca un adevărat Coman, a venit când a vrut el, pe neașteptate. Ca un adevărat Coman, face ce îi place: mănâncă, doarme, și stă la mângâiat. Și are „căutătura Coman”. Pentru că e Tudor Coman și e perfect”, scria prezentatorul în urmă cu doi ani, la nașterea fiului său. 

Emisiunea „Pe datorie” poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 19.30, la TVR 1.

Foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp