S-a aflat de ce s-au certat de fapt prințul Harry și prințul William. Are legătură cu Meghan Markle

S-a aflat de ce s-au certat de fapt prințul Harry și prințul William. Are legătură cu Meghan Markle
La aproape un an de la plecarea ducilor de Sussex din Marea Britanie, s-a aflat ce a cauzat cearta dintre prințul Harry și prințul William. De vină ar fi fost Meghan Markle.

Noi detalii despre ruptura dintre William și Harry ies la iveală abia acum. Istoricul Robert Lacey, care este și consultant pentru serialul „The Crown”, a dezvăluit în cartea sa de ce s-au certat de fapt cei doi frați. Se pare că totul ar fi pornit de la Meghan Markle. 

Lacey a actualizat „Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult”, cu capitole adăugate și material nou, iar în noi fragmente din ziarul The Times din Marea Britanie publicat sâmbătă, scriitorul veteran prezintă mai multe detalii despre divizarea lor. 

Lacey scrie că, deși relațiile dintre prinți s-au relaxat până la nunta din mai 2018 a lui Harry și Meghan, acestea s-au înrăutățit din nou în octombrie 2018, când William a aflat că un consilier senior de la palat făcea acuzații cum că Meghan intimida angajații. 

Prințul Harry și Prințul William s-au certat din cauza lui Meghan Markle. O spune un istoric 

Când William a auzit acele afirmații și s-a confruntat cu fratele său, au avut o argumentare „acerbă și amară”, scrie Lacey – provocându-l pe William să înceapă mișcările de a-i îndepărta pe Harry și Meghan de la biroul comun sau din gospodărie, pe care le împărtășeau. „William l-a dat afară pe Harry”, i-a spus un prieten lui Lacey. 

Cartea lui Lacey descrie o confruntare furioasă între prinți – mai întâi la telefon și apoi în persoană când William l-a întrebat pe Harry despre acuzațiile de agresiune. „Când Harry a izbucnit în apărarea furioasă a soției sale, fratele mai mare a persistat”, se arată într-un fragment. „Harry și-a închis telefonul supărat, așa că William a mers să-i vorbească personal. Prințul a fost îngrozit de ceea ce tocmai i se spusese despre presupusul comportament al lui Meghan și a vrut să audă ce avea de spus Harry. Confruntarea dintre frați a fost feroce și amară “, a încheiat Lacey în cartea sa. 

Foto: Facebook

I s-a spus „Dr. Moarte”. A ucis 218 de pacienți