Exclusiv. De ce merge Adelina Pestrițu în rochie de seară la cumpărături

 Exclusiv. De ce merge Adelina Pestrițu în rochie de seară la cumpărături
Adelina Pestrițu e un model de succes și o femeie de afaceri de-o potrivă. Ea încasează sume frumoase de pe urma promovărilor pe care le face prin intermediul rețelelor sociale. Iar pentru a-și ține  fanii aproape, așa cum e firesc, apelează la tot felul de trucuri.

E o fashionistă în adevăratul sens al cuvântului, iar dressing-ulei ar face invidioasă și o regină, dar, totuși, de ce credeți că merge Adelina Pestrițu în rochie de seară la cumpărături? Căci, mai nou, asta face.

Vă amintiți, poate, că de Revelion s-a îmbrăcat cuceritor, decoltat și mulat, ca să ciocnească șampania acasă, cu soțul ei iubit. Și-a îndemnat fanii să stea acasă și să fie responsabili, în fața pericolului Covid-19.

 Exclusiv. De ce merge Adelina Pestrițu în rochie de seară la cumpărături

Pandemia i-a dat o altă perspectivă asupra vieții, între injecțiile cu botox la care nu e dispus să renunțe nici în ruptul capului, Adelina se gândește la sensul vieții și la cât de important e să trăiești clipa. Să fii ancorat în prezent, care e singura realitate. Trecutul a fost, viitorul, nu se știe ce va aduce. Dar în prezent te poți bucura de tot.

De ce merge Adelina Pestrițu în rochie de seară la cumpărături

O explică chiar ea. Alături de câteva imagini în care poartă o rochie lungă, neagră, de mătase, cu spate gol și umăr descoperit. „Sunteți surprinși de alegererea mea vestimentară pentru o sesiune de cumpărături pentru casă? Eu NU. Pentru că am ales să mă bucur în fiecare zi de parcă ar fi Crăciunul”, a dezvăluit bruneta.

Moda aceasta e o abordare atipică a sfaturilor de bună purtare pe care Adelina Pestrițu le dă internauților de ceva vreme. Prin intermediul ei, mulți au învățat cum să ia loc pe canapea picior peste picior, sau cum să mănânce pizza cu mâna.

Sursa foto: Instagram

Mădălina Ghenea a plecat de acasă în condiții extreme. Fotografiile momentului

Recomandarile noastre