Mădălina Ghenea a plecat de acasă în condiții extreme. Fotografiile momentului

Mădălina Ghenea a plecat de acasă în condiții extreme. Fotografiile momentului
Actriță talentată și model de succes, Mădălina Ghenea este  considerată una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din lume. Toți bărbații i-ar cădea la picioare. În această perioadă, românca are ochi doar pentru fiica ei, Charlotte, pe care  o are cu omul de afaceri Matei Stratan.

Mădălina Ghenea a plecat de acasă în condiții extreme și a ajuns tocmai în Dubai, unde a luat cu asalt dunele infinite. Deși se expune soarelui în condiții extreme, fiind cunoscut faptul că în deșert temperatura diurnă e imensă, Mădălina Ghenea pare să nu fie deranjată de nimic. a realizat unele din cele mai senzuale poze din ultima perioadă în deșertul din Dubai, care au făcut deliciul fanilor.

Așa cum știți, Mădălina Ghenea apare pe coperțile celor mai interesante reviste de life and style, e chemată în emisiuni, prezintă festivaluri și evenimente. Ea are numeroase contracte de imagine, dincolo de filmele în care apare cu succes. Bunăoară, în pelicula Gucci ( în care joacă și Lady Gaga), Mădălina Ghenea o va interpreta pe actrița Sophia Loren în tinerețe.

Adevărul este că Mădălina Ghenea s-a reorientat cumva în carieră și pune accentul pe aparițiile în filme, care, e drept, sunt și mai bine plătite.

Mădălina Ghenea a plecat de acasă în condiții extreme

Totuși, are numeroase contracte de imagine. Pentru acestea, frumoasa româncă ajunge în situații inedite sau extreme. Ea a pozat recent pe străduțele fermecătoare din Ischia, în palate luxoase din Dubai sau în deșert, la zeci de grade Celsius.

Recent, frumoasa Mădălina Ghenea a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini surprinse în deșert.  Vedeta apare într-o rochie neagră, elegantă, lăsată pe umeri pentru a-și etala decolteul și cu diamante la gât. Ca o profesionistă ce e, Ghenea nu e deranjată nici de nisipul care se lipea de ea, nici de vânt și nici de temperatura extrem de ridicată.

Sursa foto: Instagram

Credeați că le-ați văzut pe toate? Fulgy, versiunea religioasă. Ce face cu icoanele

Recomandarile noastre