Exclusiv. Cum își pierde Mădălina Ghenea nopțile

Exclusiv. Cum își pierde Mădălina Ghenea nopțile
Mădălina Ghenea e considerată una din cele mai frumoase femei din lume, iar complimentele se țin lanț în cazul ei. E drept, vedeta știe cum să își țină atentă comunitatea de fani.

E actriță, model, mai presus de toate e mamă, dar să vedeți cum își pierde Mădălina Ghenea nopțile. Când vine vorba de distracție nimic nu stă în calea fericirii celebrei românce. Zilele acestea e cald la Milano, iar vedeta nu ezită să iasă la plimbare cu bicicleta. Ea se pregătește să participe la Love Film Festival și numără zilele. Între timp, distribuie rezultatul unor ședințe foto incendiare, pe rețelele sociale.

Cum își pierde Mădălina Ghenea nopțile

Ei bine, nu o să vă vină să credeți. Nu are legătură cu restricțiile date de pandemie. Mădălina Ghenea stă trează până târziu și asta ca să se distreze. Ea rezolvă puzzle-uri pentru fiica ei.

Colorate, cu prințese îmbrăcate în rochii cu sclipici. Și cu cele mai simpatice personaje de poveste. Toate, ca să o înveselească pe micuța ei Charlotte.

Nopțile trecute, mult după ora 1,00, Mădălina Ghenea lucra de zor la un set de puzzle cu personaje de basm și prințese, spre bucuria fiicei sale.

Micuța e o adevărată răsfățată.

Fiica Mădălinei e poliglotă

Charlotte e fiica Mădălinei și a fostului ei partener, omul de afaceri Matei Stratan. Acum bărbatul e iubitul Andreei Raicu. Uneori, Mădălina glumește public pe seama fostului. Pe de altă parte, momentan în viața ei nu e nicio prezență masculină intimă. Sau, dacă e, e ascuns bine. Actrița româncă ține să păstreze departe de privirile indiscrete viața sa personală. În ultima perioadă, toate posibilele relații ale ei de care s-a  vorbit în presă au fost negate și prezentate ca niște glume.

Nu a uitat de unde a plecat.

Fetița Mădălinei Ghenea este foarte frumoasă. Merge la grădiniță în Italia și, prin urmare, vorbește perfect italiana. Dar, pentru că ea însăși e poliglotă, Mădălina o învață și pe fiica ei să comunice și în alte limbi. Cele două vorbesc inclusiv în engleză și spaniolă. Evident, fetița vorbește și limba română. De ajutor în acest sens e mama Mădălinei, care e și ea în Italia și își ajută fiica.

Sursa foto: Instagram

O vedetă iubită de la noi, certuri în familie. Ce îi reproșează soțului