Cântăreața a sărbătorit vârsta de 28 de ani și a fost complet șocată atunci când a găsit un portret imens cu ea pe un panou publicitar din Los Angeles. Reclama imposibil de ratat prezenta o imagine roz cu mesajul uriaș: „La mulți ani mami, cu dragoste, Kulture”.

În fotografia de pe panou Cardi B apare alături de fiica ei, Kulture, ambele îmbrăcate în ținute roz, cu genți și ochelari asortați. Ea le-a arătat fanilor printr-o postare pe Instagram panoul uriaș și părea să se simtă flatată de gestul pe care soțul ei l-a făcut.

„Mulțumesc domnule, îmi place”, a scris Cardi B în descrierea fotografiei.

Cardi B și Offset s-au despărțit

Gestul incredibil vine la doar câteva săptămâni după ce Cardi a anunțat că s-a despărțit de soțul ei chiar când se apropie de aniversarea a trei ani de la nunta lor. După ce fanii acesteia au văzut cadoul lui Offset, mulți au fost îngrijorați și au avertizat-o să nu ia în considerare să se împace cu el, având în vedere că a înșelat-o de mai multe ori în timpul scurtei lor căsătorii. Cardi și-a apărat soțul pe rețelele de socializare, spunând: „El este doar prost, nu un om rău”.

„Nu am așteptat până când el m-a înșelat din nou. Nu am așteptat o altă controversă din partea lui. Am decis să plec. Dacă aș vrea să rămân, aș fi putut rămâne, dar am decis să plec”, a spus cântăreața, când a cerut divorțul pe data de 16 septembrie.

Panoul publicitar pe care l-a primit cadou de ziua de naștere, nu este primul cu care Offset încearcă să o cucerească. Rapperul a mai făcut gesturi grandioase în trecut, în încercarea de a-și demonstra dragostea și de a-și recâștiga partenera.

Ce gest a făcut Offset

În decembrie 2018, a asaltat scena de la Rolling Loud Festival din Los Angeles, în timp ce Cardi B cânta. La jumătatea spectacolului ei, Offset a ieșit pe scenă cu un buchet de flori într-o mână și cu mesajul „Primește-mă înapoi Cardi”.

Publicul s-a bucurat și a scandat „să-l ia înapoi”, dar Cardi s-a arătat revoltată de întrerupere și a refuzat să vorbească. Ulterior, el și-a cerut scuze public, scriind pe Instagram: „Am avut doar o dorință de ziua mea și asta este să o recâștig pe soția mea Cardi. Trecem prin multe lucruri chiar acum, o mulțime de lucruri în mass-media. Vreau să îmi cer scuze Cardi. Te-am făcut de rușine. Te-am făcut să înnebunești”. Cei doi s-au căsătorit în secret, în septembrie 2017.

La alegerile locale pe toată țara, PMP a bătut USR-PLUS. Marele câștigător e PNL

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri