Ce crede, în realitate, Lia Bugnar, despre iubitul care a părăsit-o pentru Theo Rose. Și i-o spune drept în față

Ce crede, în realitate, Lia Bugnar, despre iubitul care a părăsit-o pentru Theo Rose. Și i-o spune drept în față
Despărțirea Liei Bugnar de mai tânărul ei iubit, Anghel Damian, nu a fost ușoară pentru actriță. Mai ales că a aflat din presă de povestea extraconjugală a celui alături de care își împărțea viața de aproape un deceniu.

Începutul lunii august a venit ca un cutremur devastator peste Lia Bugnar. Cunoscuta actriță și actorul și regizorul Anghel Damian au avut o relație timp  de opt ani. El avea 23 de ani, ea 45 când au început relația. Acum, ea are 53, el 31, iar Theo Rose, noua iubită a bărbatului, tocmai a împlinit 25 de ani. Din prima sa relație serioasă, regizorul Anghel Damian s-a ales cu porecla după care îi spun toți prietenii: Husky. Așa îl alinta fosta sa iubită, Lia Bugnar.

Ca să stea departe de toate bârfele, imediat ce s-a aflat de relația lui Damian, Lia Bugnar a plecat în Grecia, în vacanță, alături de colegul ei de breaslă, Marius Manole. Însă opt ani de relație nu pot fi șterși cu buretele, iar Lia Bugnar are o părere clară despre iubitul care a părăsit-o pentru Theo Rose. Nici măcar nu se sfiește să i-o servească drept în față, în public.

Anghel Damian, fotografie cu mesaj emoționant din Sarajevo

Anghel Damian a publicat zilele acestea o imagine pe Instagram, iar fosta iubită, Lia Bugnar, a intervenit imediat. Actorul a fost prezent la Sarajevo, în data de 15 august, pentru premiera filmului „Oameni de treabă”. „Fotografia asta a fost făcută după 15 ore de plimbat prin aeroporturi, zboruri anulate, îmbarcări respinse și aproximativ 7 ore de somn cumulate din ultimele 50. Când, în sfârșit, am ajuns la Sarajevo, m-au luat pe sus și m-au dus la ședința foto dinaintea premierei filmului @oamenidetreaba.

Protocolul de premieră te obligă să semnezi portretul la ceremonie – un fel de automângâiere narcisiacă – și el să rămână expus până a doua zi, când va fi înlocuit de alt portret: un alt actor, din următorul film în premieră. O metaforă sublimă pentru viață și profesie. Azi ești în ramă, mâine ești scos de acolo și poate peste un timp ești pus din nou, numai ca să fii dat jos ceva mai târziu.

Cel mai important în tot procesul ăsta e să rămâi tu, să știi exact cât ești și cine ești și să înțelegi că atât cel din ramă, cât și cel dat jos sunt o ficțiune. După care să încerci să te bucuri de tine, de oameni (de treabă) și de lucrurile pe care le-ai făcut și care rămân ca o mică mărturie a existenței.

Filmul din care fac parte ne vorbește și despre asta și sper că atunci când va apărea în cinema să își găsească publicul pe care îl merită. Până atunci, ne mai înrămăm și dezrămăm de câteva ori, parcurgem acest ciclu al unei realități inventate”, a scris Anghel Damian alături de fotografia postată pe Instagram.

Ce părere are Lia Bugnar despre iubitul care a părăsit-o

Lia Bugnar a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a replicat imediat la postarea fostului ei iubit. A replicat sub forma unui comentariu, pe Instagram, la fotografia postată de Anghel Damian. Nimeni nu se aștepta la așa o replică. „Ești perfect și cu ramă, și fără. Defectul pozelor e că surprind doar exteriorul, noroc cu privirea care lasă un pic din frumusețea dinăuntru să se vadă. Bravo, să tot faci și să te bucuri!”, i-a scris actrița.

Sursa foto: Instagram