Lia Bugnar, mesaj de dragoste pentru iubitul care a părăsit-o pentru alta mai tânără

Lia Bugnar, mesaj de dragoste pentru iubitul care a părăsit-o pentru alta mai tânără
Rămasă aproape peste noapte fără iubit, după ce interesul lui pentru Theo Rose a devenit subiect de presă cu dovezi obținute de paparazzi, celebra actriță Lia Bugnar a plecat în vacanță să își oblojească rănile sufletești.

Lia Bugnar și Anghel Damian au avut o relație timp  de opt ani. El avea 23 de ani, ea 45 când au început relația. Acum, ea are 53, el 31, iar Theo Rose, noua iubită a bărbatului, tocmai a împlinit 25 de ani. Din prima sa relație serioasă, regizorul Anghel Damian s-a ales cu porecla după care îi spun toți prietenii: Husky. I-o dăduse iubita sa. Aceeași care, la braț cu un alt bărbat, a plecat în Grecia spre a se înțelege pe sine mai bine în această perioadă dificilă.

Cine e bărbatul alături de care a plecat în vacanță Lia Bugnar

„Sunt la mare, în Grecia, cu Marius. Într-un sătuc înconjurat de munți. Așa că mergem cu mașina în fiecare zi să căutăm plaje frumoase și pustii. Inconvenientu’ e că pe harta nu-ți scrie care plajă e pustie și care-i înțesată. Te duci și constați la față locului. Și ne-am pornit noi ieri dimineață hotărâți să găsim cea mai ruptă din răi bucățică de nisip la marginea marii.

Cu waze, că na, așa se fac marile descoperiri geografice în zilele noastre. Și ajungem noi la fața locului. Lioara, de ce sunt așa de multe mașini parcate aici? Nu știu, Șoarece, o fi vreun restaurant bun pe-aici. Nu e, Lioara, ăștia toți au venit la plaja noastră, îți spun eu. Și-așa era.

Un fel de Mamaia ’96, cearșafior lângă cearșafior, ăia mai chivernisiți- șezlong lângă șezlong. Și ne uităm noi pe harta și descoperim că mai e o plajă la numai 400 de metri distanță, doar că „trebuie să mergi un pic pe jos”. Și-o luăm frumos la picior spre plaja visurilor noastre”, povestește Lia Bugnar despre aventura în care a pornit alături de actorul Marius Manole.

Întâlnire inspirațională și mesaj de dragoste pentru iubitul care a părăsit-o

Drumul a fost de-a dreptul unul inițiatic, după cum veți vedea în cele ce urmează din relatarea actriței Lia Bugnar. „Am mers vreo 40 de minute pe un drum prin pădure demn de cele mai țăcănite capre negre. Urcai, coborai, alunecai, îți pierdeai echilibru’ și-l găseai din nou și tot sperai să vezi măreția albastră-verzuie și ea nu mai apărea. A apărut până la urmă și era exact cum sperasem, superbă, dar nu pustie.

Ne adunaseram acolo câțiva oameni dispuși să-și juleasca genunchii pentru câteva ore de frumusețe deplină. Da’ nu asta voiam să vă povestesc. Voiam să va spun că, pe drumul spre plajă asta de vis, am întâlnit un el și o ea care veneau și ei încet-încet, cel mai încet din lume, spre oază de frumos. Și mergeau așa de încet pentru că ea era oarbă și el o purta cu răbdare peste toate crengile, gropile, urcușurile, coborâșurile, alunecușurile.

Ne-am oprit în spatele lor și, râzând amândoi, ne-au spus să-i depășim pentru că „we are really, really slow”. Ea era extraordinar de frumoasă și el nu conta cum era, pentru că ea oricum nu-l vedea, doar îi auzea vocea caldă și veselă care descria fiecare pietricică în parte, așa încât ea să știe cum să pună piciorul.

La plecare nu știu cum am făcut că iar ne-am întâlnit cu ei pe drum și iar ne-au spus că „we are really, really slow”. Râzând din nou. Și toți îi depășeau, in timp ce ei chicoteau și se mișcau încet spre undevaul lor de oameni care se iubesc deloc grăbit și văd lumea printr-o singură pereche de ochi”, a povestit Lia Bugnar pe pagina ei de Facebook.

Surse foto: Instragram, Facebook