Ce decizie incredibilă a luat Monica Tatoiu ca să scape de facturile uriașe. Veți rămâne surprinși ce i-a dat prin cap

Ce decizie incredibilă a luat Monica Tatoiu ca să scape de facturile uriașe. Veți rămâne surprinși ce i-a dat prin cap
Una dintre cele mai mai apreciate femei de afaceri, Monica Tatoiu știe să ia cele mai bune decizii pentru ca în viața ei să nu existe momente tensionate.

De când facturile la energie electrică au luat-o razna, toate vedetele sunt în stare de șoc, când au constat ce sume imens sunt obligate să plătească. Monica Tatoiu nu vrea să treacă prin așa ceva.

Ce decizie incredibilă a luat Monica Tatoiu ca să scape de facturile uriașe. Veți rămâne surprinși ce i-a dat prin cap

Fosta profesoară de matematică a declarat pentru Impact că problema facturilor o are de anul trecut când sumele pe care a trebuit să le plătească au fost imense. Bineînțeles că afacerista a făcut reclamații peste reclamații, ba chiar a schimbat și furnizorul. În plus, Monica Tatoiu spune că a cumpărat și lemne, pentru că nu suportă să stea în frig.

„La mine, facturile sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Era să fac infarct. Am făcut reclamații încă de atunci. Am schimbat, între timp, furnizorul. Dar mi-am cumpărat lemne, am curtea plină. Acum câteva zile au fost 19 grade.”, a povestit afacerista.

 

Unde se mută Monica Tatoiu în perioada rece

Dar pentru că nu mai vrea să scoată atâția amar de bani din buzunar, și-a făcut socotelile și a ajuns la concluzia că cel mai potrivit în acest moment ar fi „să se scoată de la întreținere” și să se mute în țările calde.

„Un apartament pe malul mării în Reunion de două camere te duce la 500-600 de euro”

„Voi pleca în Guadalupe cam toată luna noiembrie. Apoi vin, fac sărbătorile acasă, după care, de pe 26, voi pleca în Caraibe. Merg la scufundări și mă mai întorc pe 23 februarie. Foarte mulți englezi, spanioli, francezi închid casele, lasă temperatura doar să nu înghețe țevile, își iau animalele de companie și pleacă.

În Reunion am întâlnit pensionari de la Paris care stăteau trei luni și se întorceau abia în martie. Prețurile sunt foarte ok. Un apartament pe malul mării în Reunion de două camere te duce la 500-600 de euro, iar mâncarea nu e scumpă. E mai ieftin ca la București. Eu am șase pisici, iguana, dar va rămâne prietena mea, care stă sus la etaj, și va avea ea grijă”, a mai spus Monica Tatoiu.