Oana Roman a făcut anunțul: vinde tot! Facturile au pus-o la pământ

Oana Roman a făcut anunțul: vinde tot! Facturile au pus-o la pământ
Oana Roman nu-și mai permite să locuiască în casa mare pe care o are și o pune la vânzare. Sau, în cel mai bun caz, vrea să o închirieze.

Oana Roman și-a calculat bine situația financiară și a hotărât că a venit momentul în care trebuie să vândă casa. Sau, dacă nu va reuși să găsească cumpărătorul care-i trebuie, să o închirieze.

Oana Roman a făcut anunțul. Facturile au pus-o la pământ

Pentru că e o casă superbă, și banii pe care-i cere sunt pe măsură. Oana s-a gândit să o pună la vânzare pentru suma de 480.000 de euro, iar dacă o închiriază pentru 2500 de euro.

„Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei”

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 metri pătrați teren, 340 metri pătrați desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 euro, închiriere, pretabil scoală, grădiniță, after school, birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul Oanei.

Oana spune că vrea să-și cumpere tot o casă, nu apartament

Vedeta spune că multe dintre cheltuieli au crescut și muncește din greu pentru a aduce bani în casă. Bruneta susține că în cazul în care va reuși să vândă casa, își dorește să se mute tot la o casă care să aibă curte, excluzând din start ideea unui apartament.

„Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură”

Oana a trecut prin momente grele și din cauza Mioarei, care a suferit o nouă intervenție chirurgicală, dar speră că în final totul va fi bine. „Pentru ca viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă.

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea”, a scris Oana Roman pe Facebook.