Gabi Bădălău tot la Bianca Drăgușanu trage. O scoate în club, apoi îi dă mesaje despre cheltuieli

Gabi Bădălău tot la Bianca Drăgușanu trage. O scoate în club, apoi îi dă mesaje despre cheltuieli
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu reușesc să stea deoparte unul de celălalt. Se tot ceartă și se tot împacă. Aseară au fost surprinși împreună, distrându-se într-un club.

Apariția publică împreună vine după ce luna trecută afaceristul a anunțat că s-au despărțit. Totul pornise de la scandalul făcut de Bianca la petrecerea burlacilor organizată de Bădălău pentru bunul lui prieten, Florin Salam.

Reamintim că, la mijlocul lunii mai, Gabi Bădălău a anunțat, prin intermediul rețelelor sociale, că relația cu Bianca Drăgușanu este istorie. „După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase. Să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris Gabi Bădălău, pe Instagram.

La momentul respectiv, Bianca Drăgușanu l-a ironizat pe afacerist: Mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai suntem într-o relație”.

La scurt timp după anunțul despărțirii, Bianca și Gabi au mers împreună la nunta lui Nicole Cherry, care a avut loc în localul familiei Bădălău. În mod surprinzător, cei doi nu au participat împreună la nunta lui Florin Salam, dar sa-u reunit la câteva zile distanță.

Gabi Bădălău vrea să fie mai înțelept

El a început să urmărească un cont care promovează meditația. Și, cu noua înțelepciune dobândită, anunță pe rețelele sociale cum mai  merge treaba în viața lui. Bunăoară, printr-o ultimă postare „criptată”, dă de înțeles că este la „începutul” unei relații. Drept dovadă, ieșirea cu Bianca în club.

Gabi Bădălău a mai avut în ultima perioadă numeroase postări cu mesaje sau cugetări preluate de pe alte conturi. Unele însă îi aparțin. De exemplu aceasta: „Orice situație care se rezolvă cu bani e o cheltuială, nu o problemă”, a scris Bădălău pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu, din nou împreună cu Gabi Bădălău

Conform unor imagini surprinse de Cancan.ro, Bianca și Gabi au petrecut împreună într-un club de fițe din capitală. Au stat la masă, au băut vin, și au schimbat multe gesturi tandre pe tot parcursul nopții. S-au ținut de mână, s-au îmbrățișat, sărutat și s-au bucurat de timpul în doi, părăsind petrecerea abia spre dimineață.

Fiul fostului ministru al Economiei și-a dus iubita la NUBA București, în weekend, pentru a-și cere iertare după ce a participat la nunta lui Florin Salam fără iubita sa cu șase ani mai mare decât el.

Sursa foto: Instagram