Oana Roman plânge. Mioara Roman, băgată de medici în sala de operație. Situația este gravă

Oana Roman plânge. Mioara Roman, băgată de medici în sala de operație. Situația este gravă
Oana Roman le-a dat fanilor o veste nu tocmai plăcută. La prima oră a dimineții, bruneta a anunțat că mama sa are probleme mari de sănătate.

Situația Mioarei Roman nu e deloc una bună, iar aceasta va fi astăzi operată. Oana încearcă să facă față situației neplăcute.

Oana Roman, cu ochii în lacrimi. Mioara Roman va suferi o operație foarte complicată

Oana Roman e extrem de îngrijorată din cauza stării sănătății mamei sale și și-a rugat fanii să-i transmisă gânduri pozitive. Mioara Roman urmează să aibă o intervenție chirurgicală grea. „Mă duc la mama la spital, care urmează să aibă o operație grea. Am nevoie de gânduri voastre pentru că va fi complicat. Mulțumesc, Doamne ajută”, a fost mesajul vedetei.

Cu doar o zi în urmă, Oana a mai postat un mesaj în care a spus că este extrem de obosită, pentru că nu apucă să doarmă nopțile: „Am uitat când am dormit ultima oară o noapte întreagă sau când m-am machiat ultima oară”.

Mioara a ajuns la spital și în august

La începutul lunii august, Oana anunța pe contul de socializare că Mioara a ajuns din nou la spital, după ce i s-a făcut rău la centrul unde este internată. Atunci a scăpat ca prin urechile acului de ce a fost mai rău, dar se pare că problemele au revenit. „Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om.

Pentru ca viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă.

„Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură”

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea”, a scris Oana Roman pe Facebook. În aceste momente, ea a spus că lângă ea este Marius, care o sprijină și încearcă să-i țină moralul ridicat.