Ultima modă, virală pe TikTok, o face invidioasă pe Bianca Drăgușanu. Nu e nevoie de operație pentru a obține efectul

Ultima modă, virală pe TikTok, o face invidioasă pe Bianca Drăgușanu. Nu e nevoie de operație pentru a obține efectul
La finele anului trecut, Bianca Drăgușanu și-a făcut cantopexie, cea mai în vogă operație estetică printre vedetele din întreaga lume, pentru a-și îndeplini visul de a avea „ochi de vulpe”.

Vedeta a îndurat intervenția, și chiar le-a arătat fanilor prin ce a trecut pentru a fi mai frumoasă. Acum aceasta e invidioasă: și fetele care nu au așa mulți bani ca ea vor arăta la fel. Un truc de frumusețe care are același efect, dar fără intervenția medicului, s-a viralizat pe TikTok.

Puteți obține efectul ochilor de vulpe folosind doar un corector. Citiți mai departe pentru a afla despre un truc uimitor care s-a viralizat pe TikTok. În special datorită modelului Bella Hadid și eyeliner-ului ei ascuțit, ochii de vulpe au devenit foarte populari în acest an.  Noul truc de machiaj amintește de ochii conici ai unei vulpi, o tendință cu aspect sexy și plin de farmec, scrie Vogue.com.

@lenkalul what do you think? 👀 ib @May Akhtar 🤍 #transparenteyeliner #eyeliner #makeup ♬ Efecto – Bad Bunny

Deși unele femei trec printr-o intervenție chirurgicală pentru un rezultat permanent, este totuși foarte posibil să reproduceți efectul de ochi de vulpe prin simpla folosire a unor produse de machiaj aplicate inteligent. Dovada acestui lucru este pe TikTok, unde acest nou truc a devenit complet viral, strângând sute de milioane de vizualizări: eyeliner transparent. Toate acestea sunt posibile transformându-ți corectorul în creion de ochi.

Cum să faci un eyeliner transparent?

Nimic nu ar putea fi mai ușor.  În primul rând, asigură-te că alegi un corector mai deschis decât nuanța pielii, astfel încât efectul să fie clar vizibil, apoi ia o pensulă mică teșită pentru o aplicare precisă. Aplicați puțin corector și trageți două linii subțiri, ca și cum ați fi desenat eyelinerul de zi cu zi.

Partea cheie a trucului este să îmbinați cele două linii spre exterior, fără a completa spațiul gol așa cum ați face de obicei.  Asta e tot.  La fel ca un creion de ochi, acest aspect transparent oferă un rezultat natural, ridicând în același timp ochii pentru un look garantat cu ochi de vulpe.