Ce eforturi făcea mama Lidiei Buble pentru a-și hrăni cei 11 copii. Mâncarea era mereu o problemă

Ce eforturi făcea mama Lidiei Buble pentru a-și hrăni cei 11 copii. Mâncarea era mereu o problemă
Dacă acum întoarce banii cu lopata, copilăria Lidiei Buble nu a fost lipsită de griji și probleme. Chiar și așa, vedeta spune că nimic nu se compară cu familia ei minunată.

Lidia Buble are patru surori și șase frați. Viața i-a dus în diferite colțuri ale lumii, dar aceștia rămân la fel de uniți ca în copilărie.

Ce eforturi făcea mama Lidiei Buble pentru a-și hrăni cei 11 copii. Mâncarea era mereu o problemă

Să faci parte dintr-o familie atât de mare ca a Lidiei Buble înseamnă să fii binecuvântat de Dumnezeu. Vedeta susține că cea mai mare bucurie pentru frați dar și pentru părinți sunt sărbătorile, atunci când se strâng cu toți la masă. Iar Lidia nu poate uita momentul în care mama le-a făcut cartofi piure cu… bormașina.

„Cea mai simpatică amintire este cea în care mami ne-a făcut piureul cu bormașina, pentru că nu avea o ustensilă destul de mare pentru cantitatea necesară, astfel încât să ne ajungă la toți. (…)

Noi am crescut împreună și ne-am crescut unii pe alții, ca frați. Toată ziua eram plecați la joacă, ne jucam tot felul de jocuri și eram prin curțile vecinilor ca să le mâncăm roșiile. Am avut o copilărie tare frumoasă!”, a povestit vedeta.

Care e cel mai bun sfat primit de la părinți

Chiar dacă sunt 11 frați, părinții Lidii Buble nu au făcut niciodată diferență între copii și le-au dat cele mai bune sfaturi pentru viață. “Părinții mei au putut să ne ofere strictul necesar, iar noi am fost educați să nu cerem obiecte scumpe sau ceva ce nu își puteau permite.

Însă, pentru că eram uniți, nu am simțit că mi-a lipsit ceva. În viață, cât ești copil, adolescent sau chiar și adult, dragostea oferită de familie este mai presus decât plăcerile bănești sau alte mofturi copilărești. (…) Cel mai bun sfat primit de la ei este să rămân la fel de naturală și cu picioarele pe pământ, chiar și atunci când voi pleca de lângă ei. Și așa am rămas!”, s-a destăinuit Lidia.

Sursă foto: instagram