Lidia Buble, dezvăluiri despre viața personală. Ce relație are cu Răzvan Simion și de ce s-a despărțit de iubitul spaniol

Lidia Buble, dezvăluiri despre viața personală. Ce relație are cu Răzvan Simion și de ce s-a despărțit de iubitul spaniol
Invitată în emisiunea lui Teo, Lidia Buble i-a ținut pe fanii ei pe jar. Cântăreața a spus ce nu știa nimeni.

Plină de entuziasm, Lidia Buble și-a făcut apariția la Teo Show și a vorbit despre toată viața ei. Personală și profesională.

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața personală. De ce s-a despărțit de iubit

Transparentă ca de obicei, Lidia Buble a fost extrem de sinceră în emisiunea lui Teo. Blonda a povestit despre parfumul pe care l-a lansat de curând și care a făcut-o extrem de fericită. Dar și despre cea mai recentă piesă a sa, “Extrapolăm”, în care vorbește despre viața sa.

“Este o piesă la care țin foarte mult! (…) Este o piesă de dragoste, știți că eu cânt despre dragoste în toate formele ei (…) Piesa vorbește despre mine, despre viața mea! (…) Pe lângă muzică mai am pasiunea asta, pentru parfumuri, pe care o am de când sunt mică … nu m-am născut degeaba. Mereu mi-am dorit să pot crea un parfum exact așa cum îl visez eu (…)!”, a spus Lidia Buble.

Numără zilele până la Crăciun

Cât privește sărbătorile, Lidia spune că numără zilele până când va pleca acasă, la părinți, de Crăciun. De Revelion se numără printre norocoșii care vor fi pe scenă în noaptea dintre ani. “Sărbătorile le voi petrece acasă, în familia mea, Slavă Domnului că suntem mulți! Nu mai am răbdare, știți cum sunt? Îi aștept ca pe pita caldă, pe toți! (…) Revelionul îl voi petrece pe scenă și mă bucur din suflet ca îl voi petrece pe … scena J”, a mai spus artista.

În ce relații a rămas cu foștii iubiți

Nu în ultimul rând, Lidia a atins și un subiect sensibil: foștii iubiți. Vedeta a mărturisit că a rămas în relații bune atât cu Răzvan Simion, dar și cu alți bărbați care au trecut prin viața ei, pentru că a avut de învățat de la fiecare. “(…) Întodeauna mi-am dorit ca un om să fie discret, așa că nu știu să zic dacă (iubitul – n.r.) este cunoscut J (…).

A vorbit și despre relația cu actorul Harlys Becerra, scurtă dar intensă. Nu a ocolit, însă, nici subiectul Răzvan Simion.

„Distanța cred că, în general, într-o relație, nu este cel mai bun lucru (…) A fost o poveste frumoasă (n.r. referitor la Răzvan Simion) și este un om cu care țin în continuare legătura, și am rămas prieteni. Este un om frumos de la care am învățat foarte multe. (…)

Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, pentru că suntem oameni. Chiar dacă nu funcționează relația noastră, asta nu înseamnă că trebuie să ne <dăm în cap> sau să nu ne mai salutăm. (…) Răzvan (Simion – n.r.) în continuare este managerul meu (…)

Sunt un om care își asumă fiecare decizie și fiecare lucru pe care îl face (…) Cred că am rămas același om, doar că m-am mai maturizat (…) Nu am niciun regret! Nu regret absolut nimic, nici greșelile pe care le-am făcut, pentru că ele m-au întărit și m-au făcut să fiu Lidia puternică de astăzi. Sunt mulțumită! Pun capul pe pernă liniștită și mă trezesc liniștită și am curajul să merg oriunde cu capul sus, pentru că știu în sufletul meu că nu am făcut niciodată un rău intenționat!”, a mărturisit artista.

Sursă foto: instagram