Cadoul lui Răzvan Simion pentru femeile din viața lui. Damian Drăghici a știut să-l provoace

Cadoul lui Răzvan Simion pentru femeile din viața lui. Damian Drăghici a știut să-l provoace
După o căsătorie din care au venit pe lume doi copii și o altă relație cu Lidia Buble, Răzvan Simion a tras câteva concluzii.

După mult timp în care a căutat femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna, Răzvan Simion și-a găsit fericirea în brațele Dalianei Răducan.

Cadoul lui Răzvan Simion pentru femeile din viața lui. Ce a învățat din fostele relații

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Răzvan Simion a pus punctul pe I și a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut. Cea cu Diana, în urma căreia au venit pe lume copiii, dar și povestea de dragoste cu Lidia Buble. Prietenul lui Dani a menționat că nu regretă absolut nimic din trecutul său, pentru că a avut foarte multe lucruri de învățat și s-a dezvoltat ca om.

”Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat. Am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină, echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs”, s-a destăinuit Răzvan Simion în fața lui Damian Drăghici.

De ce a divorțat de Diana

Răzvan a divorțat de Diana în 2015 și, într-o discuție cu Ioana Ginghină, invitată în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, prezentatorul a explicat care a fost cel mai greu moment din acea perioadă.

„Și pentru bărbați e la fel, și eu m-am confruntat cu asta. La mine cel mai complicat a fost să îi explic fetiței ce se întâmplă”, a povestit Răzvan Simion.

Ce nu a mers în relația cu Lidia Buble

Cinci ani a durat povestea de dragoste a lui Răzvan cu Lidia Buble. Când toată lumea îi vedea în fața altarului, drumurile lor s-au despărțit. Prezentatorul a fost cel care a dat vestea ce a întristat fanii. Ba chiar, o bucată de vreme, nimeni nu a crezut că cei doi s-au separat și nu va exista cale de împăcare.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine.

Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și, în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a fost mesajul lui Răzvan.

Sursă foto: instagram