Exclusiv. Dalina, iubita lui Răzvan Simion, a surpins pe toată lumea

Exclusiv. Dalina, iubita lui Răzvan Simion, a surpins pe toată lumea
Toți o știm deja că e deloc dornică să fie în centrul atenției. A povestit și ea, a spus-o și iubitul ei: relația a avansat încet tocmai pentru că ea nu voia viața de parteneră a unei vedete. Apoi, s-a întâmplat.

Arhitecta Daliana Răducanu și prezentatorul TV Răzvan Simion trăiesc o superbă poveste de dragoste. Într-un interviu recent, bărbatul a povestit cum a început relația cu noua lui iubită. Interviul a fost acordat la aproximativ un an de când cei doi au fost surprinși, pentru prima dată împreună, în public. A fost o ieșire la Istanbul din care își amintesc un sărut atât de pasional, încât erau să cadă în Bosfor.

Răzvan Simion povestea că arhitecta a fost la început sceptică cu viitorul relației, deoarece ea este o persoană care ține foarte mult la viața privată, iar el prin statutul de vedetă TV este mereu în lumina reflectoarelor. Și ea a vorbit despre acest aspect.

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a povestit tânăra.

Dalina lui Răzvan Simion ne arată cum e iubită

În cele din urmă, au găsit modul de conviețuire iar încet, încet Daliana Răducanu începe să expună detalii din viața lor intimă. Lunile trecute bruneta a dezvăluit o imagine realizată în dormitor în reflexia lor în oglindă . Dar acuma a surprins pe toată lumea distribuind un simbol al dragostei care se află între ei.

Toți știu că dacă nimeresc ora exactă este semn că cineva îi iubește. Daliana a nimerit și ora exactă și mai mult decât atât. Ea a postat pe Instagram un super buchet de flori pe care l-a primit în dar de la dragul ei.

Zilele acestea Răzvan Simion se află la Timișoara unde își vizitează copiii. Așa cum știți, îndrăgitul prezentator a fost căsătorit iar din această relație are doi copii superbi, un băiat și o fată. Între timp și fosta sa soție de care Răzvan a divorțat pentru a intra în relația oficială cu Lidia Buble, și-a găsit partenerul și chiar a făcut marele pas. Fosta doamnă Simion s-a căsătorit lunile acestea și este extrem de fericită.

Sursa foto: Instagram