Misterul relației dintre Daliana Răducan și Răzvan Simion abia ce a ieșit la iveală, în revista Viva!. Senzația reporterilor a fost că cei doi sunt așa de îndrăgostiți încât nici nu au nevoie de cuvinte ca să se înțeleagă.

Cei doi au povestit cum a început relația lor. Cine pe cine a atras, cum au evoluat lucrurile. Detalii înconjurate de mister, până acum.

Istanbul, primul sărut pasional

Pentru a marca începutul relației lor, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au dus la Istanbul. „Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile.

Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, povestește bărbatul. Din acea excursie se cunosc primele imagini cu cei doi amorezi împreună. Atunci, însă, când a apărut fotografia cu ei doi la masă, Răzvan a spus că era cu fiica sa. E evident acum că a încercat să o protejeze pe Daliana de expunerea mediatică.

Rolul arhitecturii în relația lor

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul arhitecturii. Răzvan Simion e pasionat de această artă, la fel și Daliana, care și profesează în domeniu. „Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste. Ce-a fost mai întâi? Oul sau găina? Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu – MAGNETISM”, au mai dezvăluit îndrăgostiții. A urmat prima lor întâlnire.

Cum a fost prima întâlnire

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a povestit tânăra.

Sursa foto: Instagram