Ce face Anda Adam pe blatul din bucătărie? Nu, nu gătește! FOTO

Ce face Anda Adam pe blatul din bucătărie? Nu, nu gătește! FOTO
Anda Adam și-a obișnuit deja urmăritorii de pe rețelele sociale cu tot felul de postări ce reflectă viața ei. Recent, vedeta și-a „încins” fanii cu câteva imagini care au dezvăluit ce face Anda Adam pe blatul din bucătărie. Pentru cei ce se întreabă dacă aceasta gătește, răspunsul este nu.

Anda Adam este una dintre cele mai sexy femei de la noi, dar de data asta a reușit să își înnebunească fanii. Vedeta a dezvăluit ce face pe blatul din bucătărie. În ultimele luni zvonurile despre un posibil divorț între Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu, au luat amploare. Asta după ce chiar cântăreața a spus că relația dintre ea și soț s-a răcit. Vedeta însă nu stă degeaba, ci își vede de treabă la modul cel mai serios. 

Anda Adam și Sorin Nicolescu nu s-au mai afișat de multă vreme împreună, iar pozele Andei Adam alături de soțul ei sunt aproape inexistente pe conturile de socializare. În plus, cântăreața și bărbatul nu se mai urmăresc pe social media și au renunțat la verighete. Referitor la divorț, cântăreața a spus într-o emisiune recentă că își dorește intimitate. „Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. 

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe.  Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a transmis cântăreața.  Asta nu înseamnă însă că diva nu profită de orice ocazie de a-și etala formele apetisante pe rețelele sociale. 

Ce face Anda Adam pe blatul de la bucătărie. Ipostaza în care s-a pozat 

Ce face Anda Adam

Recent, diva a urcat pe Instagram o imagine extrem de sexi. Anda Adam se afla cocoțată pe blatul din bucătărie, cu o tigaie în mână. Îmbrăcată într-o helancă neagră, iar în partea de jos doar în portjartier cu ciorapi și pantofi cu toc, aceasta s-a etalat în toată splendoarea. Cu siguranță că ipostaza nu a trecut neobservată, căci blonda arată foarte bine. 

Anda a folosit această ipostază provocatoare pentru a-și întreba fanii dacă își doresc să le gătească ceva. Apoi a anunțat că pregătește ceva, în curând, pe YouTube. Să fie oare un show de gătit? Nu se știe, însă Anda pare hotărâtă să-și extindă activitatea, dacă judecăm după poze. 

Foto: Instagram

Oana Roman, schimbare de look. Ce s-a întâmplat în părul ei