Oana Roman, schimbare de look. Ce s-a întâmplat cu părul ei și cu silueta

Oana Roman, schimbare de look. Ce s-a întâmplat cu părul ei și cu silueta
De când a divorțat de Marius Elisei, Oana Roman a făcut pași mici pentru a se simți cât mai bine în pielea sa și în noua postură, aceea de femeie singură. Astfel, Oana Roman și-a făcut o schimbare de look. Ce s-a întâmplat în părul vedetei.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat recent, iar fiica fostului premier a rămas cu Iza, fetița cuplului. De atunci, Oana a început să fie extrem de atentă la aparițiile sale, iar pe rețelele sociale postează imagini în ipostaze sexi ori de câte ori se ivește ocazia. Fosta soție a lui Marius Elisei s-a afișat pe contul de Instagram recent într-o ipostază nemaivăzută, reușind să-i lase pe fani fără cuvinte. Oana Roman și-a făcut o schimbare de look. 

Așa cum Rețete și vedete a scris, Oana Roman are mare grijă la silueta ei. Face proceduri de întreținere corporală și ține dietă. Nici faptul că s-a despărțit, recent, de soțul ei, Marius Elisei, nu  o lasă pe Oana să întrerupă modul ei de viață. Așa cum ați bănuit, în cazul ei nu e vorba de o dietă propriu-zisă ci de un mod de viață. Oana Roman ține post intermitent. În doi ani, de când a început postul intermitent, Oana Roman a slăbit foarte mult. O ajută și ceaiurile care reduc pofta de mâncare.

Oana Roman, schimbare de look. Cum arată părul vedetei 

Oana Roman schimbare de look

Se vede treaba că fiica fostului premier se simte bine în pielea ei, căci face alegeri din ce în ce mai îndrăznețe în materie de haine, dar și de coafuri. Vedeta a surprins pe toată lumea după ce s-a afișat pe rețelele de socializare brunetă și cu părul creț. Totuși, schimbarea nu este permanentă, căci Oana Roman le-a transmis celor din mediul online că a simțit nevoia de păr mai lung și că și-a luat o perucă. „Simțeam nevoia de par mai lung și mi-am luat o peruca pentru ședința foto!”, a fost mesajul Oanei. 

Fanii au fost plăcut impresionați de schimbare și au complimentat-o pe vedetă. „Ce fain îți stă! / Superb de frumoasă și pe lângă asta și deșteaptă / Wooow , ce bine îți stă așa!/ Îți stă super cu părul așa! / Chiar îți stă super waaau / Fain look/ Aww Oana, ești adorabilă / Super look. Ești absolut superbă!! / Oana ești minunată. Îți stă așa de bine.Nu lua în seamă lumea rea”, au fost doar câteva dintre comentariile apreciative la adresa Oanei. 

Foto: Instagram

Cher, pusă la zid de susținătorii lui George Floyd. Cântăreața a provocat totul