Cher, pusă la zid de susținătorii lui George Floyd. Cântăreața a provocat totul

Cher, pusă la zid de susținătorii lui George Floyd. Cântăreața a provocat totul
Mișcarea „Black Lives Matter”, generată în urma morții lui George Floyd, continuă. Cher a fost pusă la zid pe internet de cei care susțin mișcarea. Cântăreața a fost cea care a provocat totul.

Cher este cunoscută ca fiind o activistă convinsă. Cântăreața nu ezită să ajute ori de câte ori are ocazia și poate. Recent, vedeta a călătorit între Pakistan și Cambodgia pentru a salva un elefant ce trăia în condiții mizerabile într-o grădină zoologică din Islamabad, capitala Pakistanului. Ieri, Cher a fost pusă la zid în urma unei postări pe Twitter care îl avea ca subiect pe George Floyd.

Cher pusă la zid
George Floyd

Bărbatul afro-american care a murit anul trecut în mai, după ce un polițist i-a pus genunchiul pe gât timp de 9 minute și 29 de secunde, a stârnit o adevărată revoltă în rândul americanilor la vremea respectivă. Lucrurile nu s-au terminat, căci moartea bărbatului a provocat de atunci reacții în lanț în întreaga lume. De asemenea, a readus în atenție problema rasismului. 

Cher, pusă la zid pe internet

Într-o postare pe Twitter zilele trecute, Cher se întreba dacă putea face ceva pentru George Floyd. „Va suna nebunește, dar…M-am tot gândit…Poate dacă aș fi fost acolo, … aș fi putut ajuta”, a scris cântăreața.

Cântăreața în vârstă de 74 de ani a atras critici din mai multe părți în urma postării. A fost acuzată că este un „salvator alb” și a făcut ca moartea lui Floyd să fie legată de ea.

„Um … Cher, cred că ești grozavă și tot, dar nu este așa. Crima lui George Floyd nu este despre tine. Nu face să fie despre tine. Și nu-i insulta, din greșeală, pe martorii traumatizați care AU FOST acolo și au făcut totul în încercare de a-i salva viața “, a fost doar unul dintre comentariile la adresa cântăreței. 

Ulterior, Cher a revenit cu încă un mesaj, în care și-a menținut poziția. „M-am luptat cu acest mesaj, pentru că am crezut că unii oameni nu ar înțelege, sau crede că un entertainer ar putea avea emoții cinstite despre o ființă umană, suferindă și pe moarte, chiar dacă este arătat doar la televizor. Nu știi ce am făcut, cine sunt sau ce cred. POT, AM ȘI VĂ AJUT ”, a scris Cher. 

Foto: Facebook

Al Pacino și femeile care i-au marcat viața