Ce face foamea din concurenții show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Iată unde duce disperarea

Ce face foamea din concurenții show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Iată unde duce disperarea
Vedetele care au acceptat să meargă în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, nu au înțeles cu adevărat ce se întâmplă în acest show până nu și-au intrat... în pâine.

Condițiile în care trăiesc concurenții la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici sunt greu de exprimat în cuvinte. Dar concurenții au început să facă lucruri grave.

Ce face foamea din concurenții show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Iată unde duce disperarea

În episodul care urmează să fie difuzat marți, 1 noiembrie, pe Pro TV, „vor intra în pâine” doi noi concurenți. E vorba de Roxana Nemeș și Sali Levent. Frumoasa cântăreață se pare că nu a avut mari probleme cu integrarea în peisaj, ținând cont de faptul că a mai participat odată la Survivor. În ceea ce-l privește pe colegul vedetei, acesta a rămas șocat când a văzut prin ce e oligat să treacă. Pentru că era lihnit de foame, acesta a făcut primul pas greșit chiar a doua zi.

A furat două steluțe…

Tânărul de 29 de ani, care face parte din distribuția filmului „Pariu cu viața”, a făcut un gest din disperare și a furat în timpul probei de recompense, două steluțe de la echipa adversă. Ceea ce înseamnă că echipa lui va avea mai multă mâncare… Din nefericire pentru el, a fost prins chiar de adversari, după ce Cristi Mitrea a încercat timp de 24 de ore să pună cap la cap anumite lucruri.

Când fostul luptător MMA l-a pus în fața faptului împlinit, actorul a fost nevoit să recunoască, însă nu și-a pus cenușă în cap așa cum s-ar fi așteptat toți. Gestul său s-ar putea să-l coste și e posibil chiar să fie dat afară din concurs…

„Am avut probleme cu drogurile”

În plus, cu ceva timp în urmă el a vorbit despre trecutul său care nu-i prea face cinste… „Am avut probleme cu drogurile, toți banii pe care i-am produs timp de doi ani i-am dat pe droguri. Jucam la ruletă, am pierdut tot, am intrat în datorii, mi-am pierdut mașina și tot. Părinții au fost alături de mine și m-au ajutat. Îi iubesc foarte mult și acum sunt alt eu”, a recunoscut actorul când a participat la „Chefi la Cuțite”.