Exclusiv. Luptătorul MMA Cristi Mitrea o atacă pe Andreea Mantea. Se ia și de Anamaria Prodan și îl felicită pe Reghe. „Caut război!”

Exclusiv. Luptătorul MMA Cristi Mitrea o atacă pe Andreea Mantea. Se ia și de Anamaria Prodan și îl felicită pe Reghe. „Caut război!”
Una dintre cele mai dramatice povești din showbiz se desfășoară chiar sub ochii noștri. Cuplați într-un reality show, „Burlăcița”, Cristian Mitrea și Andreea Mantea au avut o relație toxică. Începuturile frumoase s-au văzut la TV, editate și îmbrăcate în iluzia unei povești cu final fericit. Din păcate, ce a urmat după show e contrar a tot ceea ce s-a văzut pe ecrane. Violență, jigniri, un copil care crește fără tată și, acum, săgeți pe rețelele sociale.

Luptătorul MMA Cristian Mitrea e sub lupa tuturor, după ce Denise Rifai a anunțat prezența Andreei Mantea la 40 de întrebări, duminică. Mantea va răspunde celor mai incomode întrebări, inclusiv despre bătăile încasate de la Mitrea, una dintre ele fiind atunci când era însărcinată cu fiul lor.

Bruneta a vorbit despre despărțirea lor furtunoasă, după ce a ascuns detaliile rupturi ani de zile

Andreea Mantea: „A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a spus prezentatoarea.

Mai mult, ea a fost extrem de deranjată de faptul că el a menționat că are o relație extraordinară cu fiul lui. Realitatea, spune Andreea Mantea, e cu totul alta: David nu îl mai place pe tatăl lui și nu mai vrea să își petreacă timpul cu el.

Bătăile din timpul sarcinii, ascunse la rugămintea mamei lui

În filmulețul de prezentare al emisiunii, ediție ce va fi difuzată duminică, 26 decembrie, de la ora 22.00 la Kanal D, Denise Rifai a întrebat-o pe Andreea Mantea: „De ce nu ai făcut plângere la Poliție când ai fost bătută?”.

Prezentatoarea a spus că mama lui ar fi convins-o să-l ierte și să nu meargă la Poliție .„Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să îl înțeleg”, a răspuns vedeta.

Mitrea se autointitulează „Mitrutz viclean” și i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că nu a crezut că e copilul lui

În podcastul lui Măruță, luptătorul a recunoscut că trece prin diverse stări emoționale neplăcute. În spirit de glumă probabil, de mai mulți ani el se autointitulează „Mitzutz viclean” pe rețelele sociale. În același timp afișează o imagine de dur.

La microfonul lui Măruță, el a spus că e, de fapt, un visător sensibil.

„Eu sunt prost, eu cred în basme, mie îmi plac poveștile, dar ce s-a întâmplat la Burlăcița a fost fals 70 la sută. Nu era adevărat. Ce s-a întâmplat după, a fost real. Dar când desfaci bagajele și vezi ca nu te potrivești, amâni cererea în căsătorie. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu răspundeam la telefon, apoi ea. Am încercat, de dragul copilului, dar nu merge”, a spus Cristi Mitrea.

Nu era vorba de o împăcare între ei doi, ci o încercare de a crește copilul împreună. Mitrea s-a arătat interesat să-și cunoască fiul abia când acesta împlinise 3 ani. Mult timp a crezut că sarcina e o modalitate prin care Andreea Mantea încerca să-l aducă înapoi la ea.

„Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. După aceea au apărut pozele și începuse să-i crească burta. Relația mea cu Andreea a fost și cu bune și cu rele. A fost o relație toxică! Am fost împreună 6-7 luni și niciodată nu s-a pus problema cât am fost împreună să facem un copil sau să formăm o familie! Eu întotdeauna am considerat că lucrurile astea trebuie făcute de comun acord. Eu am iubit-o pe Andreea!”, a detaliat el.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea | Sursa foto – Facebook

Și-a ascuns fiul de proprii părinți

”Recunosc că m-am gândit că nu e copilul meu. Dar noi aveam o comunicare întreruptă atunci și nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să mă duc să semnez. Probabil e linie la mine, unde scrie numele tatălui. Dar nu ești mamă sau tată din pix… L-am văzut prima dată la trei ani. Am avut mustrări de conștiință și m-am dus să-l văd. Am avut cu Andreea niște negocieri în încercarea de a crește împreună copilul și am început să dezvolt aceasta relație cu David. Îmi zice tata! Mi-a zis din nimic așa, o perioadă nu l-am prezentat părinților mei”, a dezvăluit Cristi Mitrea.

În completare, Andreea Mantea a mărturisit că micuțul nu se simte bine niciodată în prezența tatălui și că între micuț și „Mitrutz” nu s-a putut crea o relație de tată-fiu. Mai exact, nu mai există nicio relație între ei.

În scurta perioadă în care a fost prezent în viața fiului său, luptătorul i-a făcut mai multe declarații de iubire pe rețelele sociale. Toată lumea a crezut că David va crește cu tatăl alături.

Mesaj pentru Mantea, cu mantă

Cristian Mitrea a profitat de spusele lui Mișu Găinușă, care a fost slobod la gură în cadrul unui podcast și a numit trei vedete care nu au ce căuta în televiziune, nominalizând-o și pe Andreea Mantea.

„Nici copilul, domnule Mihai! Nici copilul…
Vă salut! Cu respect! 👏😊🤭”, a scris sportivul.

Mitrea sare și în apărarea lui Laurențiu Reghecampf, în războiul cu Anamaria Prodan

Iată că în lumea showbizului apare și un (prim) susținător al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de la Universitatea Craiova e într-o lumină proastă, după ce și-a părăsit familia pentru a-și continua viața alături de amanta Corina Caciuc. Însă  Reghe se bucură de aprecierea lui „Mitruz viclean”.

Luptătorul se declară un susținător înfocat al lui Reghe și s-a manifestat public în acest sens.

„Bai, nene! Când văd postările ăsteia pe instagram, îmi vine să-l iau pe Reghe în brațe și într-o mână având o șampanie să-i șoptesc la ureche cu lacrimi în ochi: „Bine că am scăpat frate-miu că am trecut și eu pe aici!” :))) 🥰♠️ #reghefratelemeu #mitrutzviclean”, a scris câștigătorul de la Burlăcița.

Dacă analizăm situația, Mitrea și Reghe au mai multe lucruri în comun decât o despărțire cu scandal.

O femeie care i-a făcut celebri, un copil pus pe planul doi…

E cuplat cu Colombina de la Abracadabra

În altă ordine de idei, potrivit presei naționale, Cristi Mitrea e cuplat de mai mulți ani cu Andreea Caranda, care este producător la postul de televiziune Pro TV. Ea este cunoscută și ca Colombina de la „Abracadabra”.

“Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani. Am reluat relația, e fosta mea iubită. Ne cunoaștem de 30 de ani. E posibil să fie viitoarea mea soție. Îmi mai doresc un copil, o fetiță. Dar să fie consimțit de amândoi”, a spus Cristi Mitrea.

Sursă foto: Facebook, Instagram