Ce face Ion Țiriac cu nepoții săi pe care nora îi ține ascunși. Realitatea a ieșit la iveală

Ce face Ion Țiriac cu nepoții săi pe care nora îi ține ascunși. Realitatea a ieșit la iveală
Rar ne gândim la Ion Țiriac în altă ipostază decât cea de miliardar  care știe să prețuiască viața și să se bucure de ea. În categoria asta apr și știrile despre relațiile sale. Dar vârsta acestuia e fix cea de bunic și el chiar are acest statut. Fiul său cei mare l-a făcut bunic nu o dată, ci de două ori.

Apropiații lui spun ce face Ion Țiriac cu nepoții săi. Miliardarul are doi nepoți. Ei sunt fiii rezultați din relația pe care Ileana Lazariuc a avut-o cu Țiriac jr. Băieții, Nicholas și Alexandru, sunt crescuți departe de ochii presei mondene și doar foarte rar mândra lor mămică se laudă cu ei pe rețelele de socializare.

Practic, de fiecare dată când Ileana postează o fotografie pe rețelele de socializare cu Nicholas sau Alexandru este eveniment. Așa s-a întâmplat recent, când fosta soție a lui Țiriac Jr. l-a arătat fanilor ei de pe Instagram pe nepotul cel mic al milionarului Ion Țiriac.

Ileana Lazariuc a postat o fotografie cu Nicholas, fiul de 12 ani al ei și al lui Alexandru Țiriac. Puștiul i-a moștenit ochii albaștri și îi seamănă leit.

Ce face Ion Țiriac cu nepoții săi

Bunicul Ion Țiriac este tare mândru de nepoții lui, Nicholas și Alexandru Țiriac. Și mai mult decât atât, se implicăm puternic în viața lor. E un bunic în toată regula. Bunicul a fost mare sportiv, tata e și el un practicant de sporturi, astfel că și băieții sunt pe același trend. Fiul cel mare al Ilenei Lazariuc a moștenit pasiunea pentru tenis a bunicului. Acesta, de altfel, i-a îndrumat încă din primii ani de viață pe nepoții săi să practice sport.

„Şi pe nepoţi i-a îndrumat către sport şi tot la Dinamo s-au antrenat mult timp. Nepotul cel mare este foarte talentat, îi place tenisul, însă părinţii vor să-l lase să-şi aleagă singur drumul. Au toate resursele ca să se dezvolte”, au declarat surse din anturajul milionarului, în urmă cu ceva timp. Pe lângă sport, băieții lui Țiriac jr. sunt pasionați de muzică. Unul din ei cântă la pian.

Lazariuc și Țiriac jr. au divorțat în secret

Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, după şapte ani de relație. Cei doi au locuit o vreme la Paris, apoi s-au întors în București. În capitala Franței a venit pe lume primul lor copil, Alexandru. Nicholas a venit pe lume la distanță de un an, în iunie 2009.

În 2019, după 17 ani de iubire, Ileana Lazariuc și Țiriac jr. au dezvăluit că au divorțat în secret. Ei au păstrat o relație de prietenie.

În prezent, Ion Alexandru Țiriac se pare că se pregătește de nuntă cu tenismena Sorana Cârstea.  În ceea ce o privește pe Ileana Lazariuc, ea este singură, oficial.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre