Ce face Mike Tyson cu banii încasați după meciul de duminică

Ce face Mike Tyson cu banii încasați după meciul de duminică
Imaginile cu Mike Tyson în ring, la 54 de ani, au devenit în scurt timp virale, chiar în timpul meciului disputat duminică dimineața. Tyson și Jones Jr au terminat la egalitate, după ce arbitrii au acordat următoarele note:  76-76, 79-73 în favoarea lui Tyson și 80-76 în favoarea lui Roy Jones Jr.

„Pentru ca 2020 să fie complet, Mike Tyson a urcat din nou în ring. (…) Nu a fost chiar un meci în adevăratul sens al cuvântului, Mike Tyson și Roy Jones Jr au oferit un demonstrativ. A fost mai mult un show care ne-a făcut să fim nostalgici după trecut, decât un meci de box autentic, a scris The New York Times.

Demonstrativ sau nu, meciul a fost unul spectaculos. Au trecut 15 ani de la ultima sa gală, însă „Iron Mike Tyson a luptat într-un mod epic, eroic”, după cum notează Gazzetta dello Sport.

Boxerul a început antrenamente serioase încă din primăvară, pentru acest meci. Efectele sesiunilor grele de pregătire s-au văzut în ring: Tyson a fost în formă maximă, a reușit să livreze câteva lovituri impresionante.

Câți bani încasează Mike Tyson și Roy Jones Jr

8 runde s-au luptat Mike Tyson și Roy Jones Jr, în Staples Center din Los Angeles, într-un demonstrativ extrem de spectaculos, având în vedere vârsta ambilor.

Chiar dacă are mari probleme financiare, Mike Tyson a anunțat că va dona banii încasați în urma acestui meci, în scopuri caritabile. „Puteam lupta și în mod profesionist, dar am preferat abordarea asta pentru a ajuta oamenii. Donăm banii, pentru că nu vrem să pierdem comunitatea din Brooklyn în fața drogurilor și a problemelor. Nu am revenit în ring să mă îmbogățesc, nu vreau bani, mă bucur doar că pot să boxez. Facem o grămadă cu ce avem la dispoziție”, a declarat Tyson după meci.

Înainte ca lupta să aibă loc, Mike Tyson şi Roy Jones Jr (foto) şi-au asigurat primii bani: câte 10.000.000 de dolari, fiecare, indiferent de rezultatul luptei. Contractul mai prevede că Mike Tyson şi Roy Jones Jr vor primi 50% din banii obţinuţi pentru pay-per-view, ceea ce ar duce câştigurile, în cazul fiecăruia, la peste 20.000.000 de dolari. De partea cealaltă, Roy Jones Jr încasează un cec în valoare de numai 1 milion de dolari.

Film despre viața lui Mike Tyson

Mike Tyson a trăit o viaţă plină de evenimente: a ajuns campion mondial, apoi pușcăriaș, fiind condamnat în 1992  pentru viol. După ce a ieșit din pușcărie a reușit să ajungă în faliment. În 2007 a primit o altă condamnare pentru posesie de droguri şi conducerea maşinii sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Toată viața mi-am dorit să fiu recunoscut, m-aș ucide dacă ajunge lumea să nu mă mai recunoască recunoască. Am fost un animal cu bani. M-am culcat cu surori, cu mame…”, mărturisea Tyson. Lakiha Spicer, cea de a treia lui soție, l-a făcut „bărbat de casă„. ”Fără soția mea, sunt un animal sălbatic. Acum privesc femeile diferit, semn că îmbătrânesc”, recunoaște boxerul. În trecut, acesta a fost căsătorit cu actrițele americane Robin Givens și Monica Turner.

Anul acesta, pe lângă pregătirea meciului de box care tocmai s-a disputat, Mike Tyson se pregătește să devină subiect de film. Actorul Jamie Foxx va interpreta rolul principal într-o peliculă despre viaţa celui care deţine încă titlul de cel mai tânăr campion mondial al greilor. Foxx a început deja din vară antrenamentele pentru acest rol care va fi o mare provocare.

Sursa foto: Instagram

Vladimir Putin, urmărit de trecut. Ce legături are președintele Rusiei cu o tânără de 17 ani