Ce face Ramona Bădescu ca să arate tânără și frumoasă. Medicii i-au stabilit și vârsta: 37 de ani

Ce face Ramona Bădescu ca să arate tânără și frumoasă. Medicii i-au stabilit și vârsta: 37 de ani
E frumoasă, talentată, fericită că și-a găsit bărbatul care i-a adus cel mai frumos dar: un copil.

Chiar dacă are 53 de ani, Ramona Bădescu își păstrează aerul tineresc și arată mai bine ca adolescentele. Cum reușește?

Ce face Ramona Bădescu ca să arate tânără și frumoasă. Medicii i-au stabilit și vârsta: 37 de ani

A devenit mamă la 50 de ani. Unii au criticat-o, alții au felicitat-o, dar Ramonei Bădescu nu-i pasă. Ea știe să trăiască, să iubească și vrea să fie fericită. În plus, își dorește să arate exemplar atunci când își va duce copilul la școală, așa că are extrem de mare grijă de imaginea sa.

Pe de altă parte, Ramona e foarte norocoasă, pentru că are și o genă bună, moștenită de la mama, a fost și va fi o femeie care mereu se va îngriji. Mai mult, aceasta și-a făcut și niște analize și medicii i-au spus că vârsta sa biologică este de doar 37 de ani. „Pe de altă parte, dincolo de faptul că am moștenit de la mama o genă bună.

Eu sunt dintotdeauna genul de femeie care se îngrijește: chiar de curând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biologică e de doar 37 de ani. Deci e bine!”, a declarat vedeta pentru Formula AS.

A început să apeleze la botox

Ce face frumoasa Ramona Bădescu pentru a rămâne veșnic tânără? De un an, aceasta spune că a apelat și la botox, dar doar odată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte. Dar folosește mult și tratamentele naturale. ”Eu sunt adepta tratamentelor naturale (îmi prepar singură măști cu miere, cu bicarbonat etc.) și doar de ceva timp am început să apelez la botox.

Însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exagerez, ci intervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez expresia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță trebuie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc…

Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc: trebuie să mă mențin cât mai mult tânără și în putere, pentru fiul meu. Vreau ca atunci când Ignazio va merge la grădiniță și apoi la școală să fie mândru de mine, să-i fie drag că are o mamă încă frumoasă și încă tânără”, s-a destăinuit aceasta.

Sursă foto: instagram

 

 

 

Recomandarile noastre