Ce face Virgil Ianțu de sărbători și cum se înțelege cu domnișoara Jasmina

Ce face Virgil Ianțu de sărbători și cum se înțelege cu domnișoara Jasmina
Virgil Ianțu a fost invitatul matinalilor de la “Cu capu-n zori” de pe TVR 1, unde a vorbit despre ce planuri are de Crăciun, dar și despre relația cu fiica sa de 15 ani, Jasmina.

Recent, prezentatorul Virgil Ianțu a trecut prin momente dificile după ce s-a infectat cu coronavirus. Acesta a pus anunțul pe pagina sa de Facebook: “Deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine”, spunea prezentatorul în octombrie, care a anunțat de asemenea că și fiica sa Jasmina a contactat virusul. 

Prezentatorul a avut însă o formă ușoară și s-a vindecat, iar episodul neplăcut l-a lăsat în urmă, acesta fiind același om vesel pe care îl știu toți românii. Invitat la emisiunea “Cu capu-n zori” de pe TVR 1, simpaticul prezentator a venit pus pe glume și a povestit cu Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău despre planurile pe care le are de sărbători. 

Vinul, nelipsit de pe masa festivă 

Virgil Ianțu a mărturisit că sărbătorile de anul acesta le va petrece cu familia, acasă: “Eu o să stau acasă în familie, ca tot românul. Încerc să dozez alimentația. Voi avea o masă normală cu ciugulelile specifice”, a spus acesta. 

Deși plănuiește să controleze alimentația și să nu exagereze cu preparatele de Crăciun, prezentatorul are o plăcere, anume este pasionat de vinuri. Acesta a mărturisit că are un frigider de vinuri și că îi place chiar să păstreze anumite tipuri, pentru a le savura probabil la ocazii: “Am un frigider de vinuri și păstrez câteva vinuri pentru sărbători”.

Are o relație foarte bună cu fiica sa, Jasmina 

Virgil Ianțu și fiica sa, Jasmina / Sursa foto: Facebook

Despre fiica sa Jasmina, care are 15 ani și este pasionată de modă, prezentatorul are doar cuvinte de laudă. Deși tânăra are 15 ani și este în plină adolescență, vârsta fiind una delicată, Virgil Ianțu are doar cuvinte de laudă la adresa tinerei: “Avem o relație mișto, asta pot să zic, e o fată foarte faină. Am avut așa perioade de așezare, dar nu am ce să mă plâng e foarte faină și are simțul umorului. Avem o relație foarte mișto și sunt foarte mândru de ea, n-am ce să-i reproșez”, a încheiat prezentatorul. 

Robbie Williams, la un pas de moarte. Ce a pățit cântărețul

Recomandarile noastre