Doinița Oancea, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Trebuie să fie ceva ieșit din tipare ca să fiu impresionată”

Doinița Oancea, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Trebuie să fie ceva ieșit din tipare ca să fiu impresionată”
După ce a anunțat în vară că a fost cerută de soție de cel cu care are o relație de peste 5 ani, Doinița Oancea a fost astăzi invitată la cafea de către matinalii de la “Cu capu-n zori”, unde a vorbit despre proiecte, trezitul de dimineață, dar și despre relația cu viitorul ei soț.

Pe Doinița Oancea o știți din multe telenovele românești, ultima fiind “Sacrificiul”, unde o puteți vedea în rolul “Narcisa”. Aceasta și-a lansat de ceva timp propria revistă online, www.doinitaoancea. ro, la care mărturisește că a muncit enorm și este extrem de entuziasmată: “Nu este o revistă la care scriu eu, am jurnaliști. Eu am doar partea de blog unde scriu”, a mărturisit aceasta pentru “Cu capu-n zori”. 

Întrebată cum stă cu trezitul dimineața, actrița a mărturisit cu sinceritate că se trezește doar când are ceva de făcut, dar că nu este genul matinal chiar deloc. 

“E foarte greu să mă dea ceva pe spate” 

Despre cererea în căsătorie pe care Doinița a primit-o în luna februarie a acestui an, Doinița spune că nu consideră că a maturizat-o, aceasta se simte matură și fără acte. Întrebată când va fi nunta, actrița mărturisește că nu au stabilit încă o dată: “Stai liniștită că nu am mers atât de departe cu gândul. Cererea a fost una foarte drăguță, a avut loc la Roma undeva pe o clădire foarte înaltă.” 

Doinița  mărturisește de asemenea că cererea a luat-o prin surprindere,  nu se aștepta: “ Cred că nu mă așteptam cumva. Nu sunt genul ăla de persoană foarte siropoasă, personal, și e foarte greu să mă dea ceva pe spate. Sunt niste emoții pe care le trăiesc în interiorul meu, nu sunt foarte afișate. Trebuie să fie ceva foarte scos din tipare ca să fiu impresionată, dar în rest mă bucur”, mărturisește actrița din “Sacrificiul”, care mai spune că ea crede că femeile care sunt extrem de entuziasmate de cererile în căsătorie de fapt nu sunt entuziasmate de ele însele. 

 

Soțul unei cunoscute actrițe, scandal cu noul iubit al acesteia, la biserică: „Nu aveai alte femei?!”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp