Soțul unei cunoscute actrițe, scandal cu noul iubit al acesteia, la biserică: „Nu aveai alte femei?!”

Soțul unei cunoscute actrițe, scandal cu noul iubit al acesteia, la biserică: „Nu aveai alte femei?!”
Scandalul divorțului dintre actrița de telenovele Ioana Picoș și fostul său soț Mihai Făgădaru e departe să se fi încheiat, din contra, se pare că ia amploare. În vară actrița din „La Bloc”  și  tatăl copiilor ei au ajuns să deschidă acțiune de divorț în instanță. Iar acum ea l-a dat în judecată pe bărbat și pentru altceva.

Pe lângă dosarul de „divorț cu minori”, recent, tânăra mămică și-a executat silit fostul soț pentru neplata pensiei alimentare. Ea a și câștigat, scrie Canacan.ro, dovedind că bărbatul a lăsat să treacă luni fără să achite pensia pentru copii.

Pe Ioana Picoș o știți din serialul „La Bloc”, „Iubire şi onoare” şi „Narcisa: Iubiri nelegiuite”. După cinci ani de mariaj, perioadă în care i-a născut pe gemeni, Ioana Picoş a decis să pună punct relației cu tatăl acestora. Din acel moment a izbucnit scandalul: bărbatul a acuzat-o de o relație extraconjugală, ea a spus că de doi ani s-a separat de el din cauza violenței lui. Cei doi își dispută în instanță custodia gemenilor.

Mihai Făgădaru, preot aspirant, a precizat că actrița, care se prezintă drept „speaker motivațional” pe internet, pe tema „familie”, îi îngrădește dreptul de a-și vedea copiii. Mai precis, ea nu ar fi stabilit un termen clar de vizitare și preluare a celor doi minori de către tată.

De ce nu a vrut Picoș să lase copiii să doarmă la tata

În instanță, actrița invocat câteva motive pentru care nu își dorește ca gemenii să stea și la tatăl lor. Unul dintre acestea ar fi că Mihai Făgădaru sforăie, iar copiii nu pot avea un somn liniștit.

Cum era de așteptat, judecătorii au respins acest argument și l-au considerat total neadecvat. „Argumentul că reclamantul are un somn profund și că sforăie va fi respins ca neîntemeiat, dat fiind că acesta nu reprezintă un motiv suficient pentru a nu i se permite tatălui să îi găzduiască pe minori peste noapte, pârâta neputând dovedi că reclamantul i-a neglijat în vreun fel pe minori din aceste motive.

Instanța reține că este important ca reclamantul să dispună, la rândul său, de un timp mai îndelungat cu minorii, cu posibilitatea rămânerii acestora peste noapte, în vederea consolidării unor legături personale reale dintre copii și tată”, se mai arată în decizia judecătorilor, conform sursei citate.

Făgădaru s-a certat în stradă cu noul iubit al actriței

Mihai Făgădaru a postat pe Facebook în repetate rânduri mesaje emoționante cu privire la situația divorțului și dragostea sa față de copii. „Acesta este un apel al unui tată care își caută copiii. Ai mei. Este un strigăt de ajutor, pentru că toate celelalte soluții n-au avut rezultat (discuții personale, mediere, duhovnic, judecată).

Deși am fost umilit public prin anunțul divorțului și motivul mincinos, am tăcut si am îndurat calomnierea mea și parțial oprobriul public. Dar nu voi tolera niciodată abuzul împotriva copiilor mei. (…)”, este o parte din mesajul lui Mihai Făgădaru din urmă cu ceva timp.

Ioana Picoș ar fi reînnodat o relație cu un fost iubit. Potrivit imaginilor trimise către Cancan.ro, într-unul din weekedurile în care Mihai Făgădaru ar fi trebuit să stea cu gemenii, actrița a fost surprinsă la un lăcaș de cult, unde a mers cu cei mici, dar și cu noul partener de viață.

Acolo a izbucnit un real scandal între Mihai Făgădaru și partenerul mamei copiilor săi: „Cu tine mă înșală nevastă-mea? De ce ai procedat așa? Nu aveai alte femei? Prietene, vreau să înțeleg, pentru că eu trăiesc un iad. Ai făcut preacurvie cu soția mea. Eu voiam să fiu preot. Ai făcut preacurvie cu soția mea și cu mama copiilor mei. Cum puteți să veniți la biserică? Eu am câștigat copiii prin proces și am venit să îmi văd copiii. Tu te-ai băgat pentru că mi-ați răpit copiii”.

Ce explică actrița

„Întrucât sunt persoană publică (…) mă văd obligată să clarific aceste aspecte. Eu și Mihai nu mai trăim împreună din anul 2018. Motivul principal fiind acela că este agresiv și violent.

În acest sens, am certificat medico-legal întrucât abuzurile s-au întâmplat în repetate rânduri, de față cu copiii și cu alte persoane. Am considerat că așa ceva nu trebuie să existe într-o relație, iar copiii nu trebuie să fie martori la astfel de scene pentru că erau traumatizați de ceea ce vedeau”, a explicat, tot într-o postare publică, actrița Ioana Picoș.

Sursa foto: Facebook

Alibiul Prințului Andrew pentru noaptea despre care se spune că ar fi petrecut-o cu o minoră din rețeaua lui Epstein

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp