Ce făcea Jador cu banii până să descopere că există bănci în oraș

Ce făcea Jador cu banii până să descopere că există bănci în oraș
Faptul că Jador s-a îmbogățit nu mai e nici un secret. Băiatul sărac de acum câțiva ani a ajuns să conducă un Bentley pe care a mărturisit că și l-a dorit încă de când era mic. 

Jador a ajuns să domine primele poziții în trendigul românesc în ultimii doi ani, asta l-a umplut de bani, oare știți ce  făcea Jador cu banii până să descopere că există bănci în oraș? Așa cum Rețete și vedete a scris, Jador a plecat de jos. A avut o copilărie plină de lipsuri.

A copilărit în comuna Horgești, județul Bacău, loc unde locuiesc și în momentul acesta rudele sale. Tânărul provine dintr-o familie numeroasă, simplă și modestă. Așa de modestă, încât, în copilărie, Jador a beneficiat de bursele sociale de la stat acordate elevilor care provin din familii cu venituri mai mici de 500 de lei pentru fiecare membru. Familia sa trăia într-o casă mică, fără ferestre, frații dormeau în același pat.

„Stăteam la curte. În geam aveam prelată. Eram amărâți. Într-o cameră dormeam și eu și frate-miu și sora mea, în același pat. Și sunt mai mici decât mine cu 5 ani. Eu știu că un om care merge la porumb, la săpat, știu că muncește o zi întreagă pentru 50 de lei. Știu că e greu”, a povestit manelistul. „Când eram mic nu aveam bani de pepeni și dădeam porumb pe pepeni. Dădeam 2 kilograme de porumb pe 1 kilogram de pepeni. Uneori dădeam mere”.

Jador a crescut flămând

Toate aceste greutăți l-au motivat să viseze mai mult și să își pună în practică visurile. Jador e licențiat în Științe Economice și se laudă cu asta. Băcăuanul, pe numele său real Ionuț Remus Dumitrache, a absolvit cursurile Academiei de Științe Economice din București în 2017.

Își amintește că, atunci când a început facultatea, a stat nemâncat câteva zile, pentru că pur și simplu nu avea bani. „M-am dus, am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă. A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. (…) Eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici. (…) Eram cu stres.

A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat”, a povestit manelistul într-o emisiune TV. El a relatat și de unde a venit salvarea: „Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: Ia zi, ai bani?”.

Ce făcea Jador cu banii până să descopere că există bănci în oraș

Chiar dacă acum e bogat, Jador a fost niciodată tipul de manelist care să-și etaleze bogăția. Dimpotrivă, interpretul a încercat să. Rămână modest și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru situația bună pe care o are. Acum artistul strânge bani ca să își construiască o casă.

În urmă cu ceva timp, în locuința lui Jador a avut loc o scenă extrem de amuzantă. Manelistul a primit în vizită o echipă de la Știrile Kanal D, în cadrul rubricii „Casă de vedetă”.  La un moment dat, reporterul a deschis sertarul unei noptiere care era pur și simplu ticsit cu bancnote mari de euro. Cel mai probabil, acolo erau câteva mii bune de euro. Încurcat, Jador a închis rapid sertarul, dar tot a trebuit să explice că așa păstra el banii. În loc să ducă banii la bancă, prefera să îi țină la sertar.

Jador strânge bani să-și ridice o casă. Între timp, manelistul a înțeles că e mai sigur să păstreze banii într-un cont bancar, așa că a plecat fără grija miilor de euro din sertar la Survivor România 2021. El este un candidat serios la marele premiu de 250.000 de lei, bani pe care vrea să-i investească în vila pe care și-o ridică deja în comuna ilfoveană Ștefănești. Jador și-a cumpărat deja un teren acolo și a demarat construcuția imobilului, care va costa undeva pe la 300.000 de euro, conform estimărilor acestuia.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 14 februarie. Pentru Tauri visele pot deveni realitate