Ce făceau Liviu Vârciu, soția și fiica cea mare, marți seara, în Mall Băneasa

Ce făceau Liviu Vârciu, soția și fiica cea mare, marți seara, în Mall Băneasa
Cu doar puțin timp în urmă, Mall Băneasa s-a umplut de vedete. Totul se leagă de Liviu Vârciu.

Staruri îndrăgite ale României și-au dat întâlnire la Mall Băneasa și au pășit pe covorul roșu. Ce s-a întâmplat.

Ce făceau Liviu Vârciu, soția și fiica cea mare, marți seara, în Mall Băneasa

Simpaticul Liviu Vârciu și-a văzut visul cu ochii. Chinul său nu a fost în zadar, pentru că a venit momentul să-și lanseze filmul Zăpadă, Ceai și Dragoste. În rolurile principale îi puteți vedea pe Liviu Vârciu, Angel Popescu, Sali Levent și Alina Pușcaș. De asemenea, alte vedete extrem de iubite de români se vor remarca în roluri secundare. Și e vorba de Florin Busuioc, prezentatorul Dan Negru, actrița Carmen Tănase, dar și Alex Velea, Pepe și războinicul Nea Mărin.

Anda Călin și-a lăsat copiii cu socrii, ca să fie alături de Vârciu

De la Mall Băneasa nu a lipsit nici Andreea Antonescu, Monica Anghel, fiul lui Ștefan Bănică, Radu, dar și Iuliana Luciu, Oana Roman, Romică Țociu, Randi, Theo Rose, Cezar Ouatu cu iubita și alții. Liviu Vârciu a fost extrem de emoționat, dar și fericit, fiind însoțit și susținut de iubita sa, Anda Călin. “Am lăsat copiii cu socrii. Am venit să-l susțin pe Liviu, care își dorea mult această premieră”, a mărturisit Anda, potrivit Click.

Ce gest suprem a făcut Anda pentru iubitul său

Liviu Vârciu a visat mult la acest film, în care are un triplu rol: scenarist, producător și actor. Cum costurile au fost extrem de mari, la un moment dat s-a văzut la fundul sacului. Salvarea lui a venit din partea Andei, care și-a vândut apartamentul, ca să finanțeze acest proiect.

„Anda şi-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?! Nu, glumesc, ea ştie că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb.

A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat. Mi-era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a mai spus Liviu la emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show” cu doi ani în urmă. Dar totul e bine când se termină cu bine și acum Vârciu are toate motivele să sărbătorească.

Sursă foto: clickm, instagram