Cine i-a pus gând rău lui Dan Capatos. Prezentatorul, amenințat că va fi omorât și i se va da foc

Cine i-a pus gând rău lui Dan Capatos. Prezentatorul, amenințat că va fi omorât și i se va da foc
Prezentatorul emisiunii Xtra Night Show e pur și simplu șocat. A fost amenințat că va fi omorât și i se va da foc.

E obișnuit cu amenințări, dar aceasta pare ceva ce nu trebuie trecut cu vederea. Ce a pățit Dan Capatos.

Cine i-a pus gând rău lui Dan Capatos. Prezentatorul, amenințat că va fi omorât și i se va da foc

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, Dan Capatos, a rămas pur și simplu fără cuvinte. După ce a prezentat un interviu cu Fulgy, prezentatorul s-a trezit că este amenințat cu moartea de fiul Clejanilor. Într-un video postat de rețelele de socializare, tânărul a declarat că îl va omorî, apoi îi va da foc.

„Bă, are dreptate Capatos ce vorbește toată lumea. Sunt Denis pericol public, ăla din desenele animate cu m@#$%^ voștri 23. Ați înnebunit? Vă dau afară, vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor! Vă omor cu sticle de M…, pe ton!”, a scris Fulgy pe rețelele sociale.

Capatos crede că a venit momentul ca autoritățile să acționeze

Dan Capatos e de părere că tot ce se întâmplă cu Fulgy se îndreaptă către o tragedie și crede că a venit momentul ca autoritățile să pună piciorul în prag cât mai repede.  „Cât de orbi trebuie să fim noi cei din jurul său încât să nu realizăm că nu e bine. Nu că nu e bine, e praf și pulbere.

Ne păcălim singuri?!Acum e ok, acum te înjură. Hai să-l ajutăm într-un fel. (…) Situația nu e bine deloc. Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su. Cât e 100% spațiul intim al familiei în care doar familia poate acționa și de unde încolo acționează autoritățile? (…)

Ce trebuie făcut să preîntâmpini o situație ce s-ar putea să nu mai poată fi reparată dacă s-ar întâmpla? Nu e clar în ce direcție se duce toată treaba asta? Că se duce spre o tragedie, indiferent de ce fel ar fi ea, pentru el sau cei din jur?! Cât să mai găsim scuze?”, a spus acesta.

„Nu înțeleg, câte tâmpenii trebuie să facă ca lumea să se trezească”

Pe de altă parte, Capatos a transmis în cadrul emisiunii că părinții lui Fulgy îi iau apărarea mult prea mult și nu înțeleg gravitatea situației. „Tocmai ce l-au prins la volan el neavând carnet și are din nou un dosar penal. Nu înțeleg, câte tâmpenii trebuie să facă ca lumea să se trezească.

Și să realizeze că acest copil nu este deloc pe drumul bun indiferent câte eforturi se fac sau se spun despre ele că ar exista. Dar ale căror efecte sunt inexistente. Eu nu văd eforturile familiei de a-l aduce pe linia cea bună când el este de o agresivitate crescândă”, a declarat Dan Capatos.

Sursă foto: playtech.ro, instagram

 

Recomandarile noastre