A mărturist. Virusul provine din laboratorul din Wuhan şi a fost produs de Armată

A mărturist. Virusul provine din laboratorul din Wuhan şi a fost produs de Armată
Câte nu s-au spus despre virusul care a răscolit toată planeta! Virusologul chinez care a fugit în America a mărturisit. „Virusul a venit de la un laborator din Wuhan şi a fost produs de Armată pe baza virusurilor modificate de lilieci.”

COVID-19 a îmbolnăvit aproape 184 de milioane de oameni de pe toate continentele. A ucis până acum patru milioane de persoane, de două ori mai mult ca orice altă pandemie cunoscută. Și încă nu s-a sfârșit. Virusologul chinez care a fugit în America a povestit cum a început totul.

Virusul a venit de la un laborator din Wuhan

Virusologul chinez Li-Meng Yan (37 de ani) s-a refugiat în America în aprilie 2020, după ce a fost intens crticată pentru dezvăluirile ei. Omul de știință a afirmat că virusul care face ravagii pe toată planeta a fost creat în laborator. Afirmațiile ei au fost considerate neadevărate pentru că nu a putut dovedi cele spuse.

Mai întâi, Cercetătorii de la Universitatea din Beijing au spus că sursa iniţială a infecţiei cu coronavirus sunt şerpii, cobra, şi supa de liliac. Ei au făcut o analiză a codurilor proteice favorizate de coronavirusul și au comparat-o cu codurile proteice din coronavirusurile găsite în diferite animale gazede. Au descoperit că toate codurile de proteine din coronavirus sunt asemănătoare cu cele ale șerpilor. Deci, sursa iniţială a infecţiei ar fi şerpii vânduţi în piaţa de peşte şi fructe de mare din oraşul Wuhan.

La şerpi, virusul ar fi ajuns de la lilieci. Șerpii vânează adesea lilieci în sălbăticie. Este posibil ca virusul să fi sărit din specia gazdă,  lilieci, la șerpi și apoi la oameni. Cu toate acestea, modul în care virusul s-a adaptat atât la gazde cu sânge rece, cât și la gazed cu sânge cald rămâne un mister.

După ce pe toată planeta au apărut mai multe teorii ale unei conspirații, singura explicație plauzibilă a fost că virusul a fost creat de oameni.
xx

Virusul a fost produs pentru Armată

Virologul Li-Meng Yan a lucrat la Universitatea de Sănătate Publică din Hong Kong. Ea a susţinut, la Fox News, a mărturisit. ”Virusul a venit de la un laborator din Wuhan. A fost produs de Armată pe baza virusurilor modificate de lilieci. Apoi s-a răspândit după ce a fost modificat”. a spus Li-Meng Yan, citată de mundodeportivo.com.

Omul de știință a început să studieze virusul în decembrie 2019 în Hong Kong şi a fost în contact cu alţi virologi. „În decembrie 2019, am fost recrutată în secret de către supraveghetorul meu. Virologul Leo Poon, care lucrează cu OMS pentru această cercetare secretă despre pneumonia apărută în Wuhan. În curând, munca mea a implicat doctori chinezi, cercetători, de asemenea civili care colectează informaţi. În cele din urmă, am descoperit că acest virus provine dintr-un laborator”, a adăugat Li-Meng Yan pentru aceeași sursă.

Acfirmațiile lui Li-Meng Yan au determinat Universitatea din Hong Kong să publice o declaraţie prin care informează că virologul nu mai este membru al echipei.

Noul preşedinte al SUA, Joe Biden, a ordonat o anchetă pentru a stabili dacă noul coronavirus a fost creat de om.

Guvernul chinez a decis să nu participe la investigaţiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Joe Biden a denunţat China şi a făcut apel la aliaţi să ajute „să o îndemne pe China să participe la o investigaţie internaţională cuprinzătoare”.


Avertizare de la un expert COVID-19. „Varianta indiană ne va copleşi”

Americanii spun că au găsit leacul pentru COVID-19

Recomandarile noastre