Ce fel de amant e Reghecampf în așternuturi! Anamaria Prodan și-a dat drumul la gură și îi face praf bărbăția

Ce fel de amant e Reghecampf în așternuturi! Anamaria Prodan și-a dat drumul la gură și îi face praf bărbăția
Anamaria Prodan știe să fie răzbunătoare și lovește exact când „dușmanul” nu se așteaptă. Și unde-l doare mai tare.

Impresara a făcut noi declarații tranșante și l-a lovit pe Laurențiu Reghecampf exact unde-l doare mai tare: la bărbăție. Vedeta a dat detalii uluitoare despre viața intimă a încă soțului ei.

Așa cum știți, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin scandal, după ce au anunțat separarea, iar, odată cu divorțul, au mai fost deschise și dosare penale între viitorii foști parteneri, dar și legat de iubita antrenorului. Acum, Anamaria Prodan a ieșit public cu un atac extrem de dur la bărbăția lui Laurențiu Reghecampf.

Vedeta susține că Laurențiu Reghecampf s-a făcut de râs în fața tuturor, după ce a ales să o lase pe ea pentru amanta cu care urmează să aibă și un copil.

Anamaria Prodan se ia de bărbăția lui Reghe: „Nu poți să reziști mai mult de 15 minute”

Impresara spune că, la vârsta lui, ar fi trebuit să-și ia o amantă deșteaptă, nu una a cărei principală calitate e tinerețea.

„În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute.  Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitateasportivă.net.

„La 50 ani acum, dacă te gândeşti, bărbaţii au o problemă. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa copiilor tăi, a jucătorilor, a tuturor oamenilor din fotbal. Orice s-ar fi întâmplat pe pământul ăsta, din toate punctele de vedere, dacă mi-ar fi spus că vrea să divorţeze, era OK”, a mai punctat Anamaria Prodan.