Reghecampf e mai furios ca niciodată. În această dimineață, Anamaria Prodan a fost informată de gestul lui

Reghecampf e mai furios ca niciodată. În această dimineață, Anamaria Prodan a fost informată de gestul lui
Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan e în toi. Antrenorul Craiovei a mai făcut un pas împotriva fostei soții.

Laurențiu Reghecampf nu mai are nici un sentiment față de Anamaria Prodan și o lovește continuu.

Reghecampf e mai înrăit ca niciodată. I-a făcut plângere Anamariei Prodan la poliție

4 aprilie a fost o zi grea pentru Anamaria Prodan, care a fost cu copiii la tribunal, pentru prima înfățișare la divorț. Din păcate, lucrurile nu au fost deloc așa cum s-ar fi așteptat cineva. Laurențiu Reghecampf a trecut nepăsător pe lângă ei și nu a răspuns nici măcar la salut, iar Luca n-a băgat-o în seamă pe Sarah Dumitrescu, care a lăcrimat din acest motiv.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caiuc

De parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns, Anamaria a anunțat recent că fostul soț i-a mai făcut o plângere la poliție, de data asta la sectorul 2 al Capitalei. Se bănuiește că plângerea ar fi fost făcută după ce sexy impresara a comentat în presă faptul că amanta Corina ar fi fost angajata unui club de swingeri. Anamaria spune că n-a trăit în viața ei o asemenea rușine și nu vrea decât să se termine mai repede divorțul și să-și vadă liniștită de viață, alături de copiii săi.

Anamaria Prodan a publicat un schimb de mesaje. Impresara era informată că antrenorul a depus o nouă plângere la Poliție pe numele ei.

 

„Habar nu am cum a găsit-o pe fetiţa asta, cum a putut să-l păcălească. Nu știu cum o să iasă din situația asta”

„Noi suntem sideraţi, primim toate aceste nenorociri, şi eu, şi copiii, pe mail. Se poate verifica IP-ul de pe care vin, fără niciun fel de problemă. Nu suntem implicaţi în aşa ceva. Doar le primim, le citim şi suntem şocaţi. Habar nu am cum soţul meu a ajuns în această situaţie, cum şi-a pus familia în această situaţie.

Habar nu am cum a găsit-o pe fetiţa asta, cum a putut să-l păcălească. Și nici nu cred că mai este problema noastră, pentru că s-a depăşit măsura. Sinceră să fiu, mi-e ruşine! La cât am construit împreună în toţi aceşti ani, să ajungem să ne uităm la swingeri, prostituţie, peşti şi toate nenorocirile.

Nu ştiu cum o să iasă din situaţia asta. Tot ce ne dorim este să vină la notar, să ne lase, să semnăm actele de divorţ şi să dispară. Mi se pare că pe măsură ce trece timpul şi lumea se desteaptă, să înţeleagă cum şi-a bătut joc de familia lui şi de viaţa lui. Probabil toate nenorocirile acestei femei vor ieşi la suprafaţă.

Habar nu am ce a fost în mintea lui şi ce este în continuare. Nu ştiu unde e mândria, pe care eu cred că el a avut-o în toţi anii ăştia. Sau mi s-a părut, habar nu am. Nu ştiu cum un bărbat poate să trăiască aşa, când ştie că toată lumea râde când apare pe undeva.

Noi îi dorim numai bine, sănătate, ne-am bucura să treacă peste nenorocirile astea, dar nu mai vrem să fim noi implicaţi, este deja mult prea mult”, a declarat fiica Ionelei Prodan pentru RTV.

Surse spun că acesta a fost motivul plângerii lui Reghe

Potrivit informațiilor oferite de site-ul Strictsecret.ro, Corina Caciuc ar fi fost membru al clubului privat de swingeri, Blu Angels, din Italia, regiunea Rovigo, localitatea Occhiobello.

Această dezvăluire ar fi fost motivul pentru care Reghecampf a depus o nouă sesizare la Poliție.