Ce frumoasa s-a făcut fetița Mădălinei Ghenea! E copia leită a mamei

Ce frumoasa s-a făcut fetița Mădălinei Ghenea! E copia leită a mamei
Mădălina Ghenea e una din cele mai frumoase vedete feminine din lume, iar acest lucru este lăudat de toată lumea. Vedeta își crește singură fiica și, deseori, se laudă cu mica ei minune.

Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea și a omului de afaceri român Matei Stratan este o frumusețe, mai precis e copia leită a mamei ei. Micuța trăieșe cu ea la Milano, unde actrița este ajutată și de mama ei.

Fetița, merge la grădiniță în Italia și, prin urmare, vorbește perfect italiana.

Mamă grijulie, Mădălina Ghenea o pregătește pe fiica ei pentru o viață în luminile reflectoarelor. Și, pentru asta o învață limbi străine. Poate nu știați, dar și Mădălina e poliglotă. Astfel, cu fetița ei vorbește inclusiv în engleză și spaniolă. Dar, evident, fetița vorbește și limba română.

Mădălina Ghenea o crește pe fiica ei cum crede că e mai bine

La scurt timp după ce a născut-o pe Charlotte, Mădălina Ghenea a decis să se separe de partenerul ei,  deoarece a dorit să își continue cariera de succes pe care o avea deja, în străinătate. Deși nu au apariții împreună, cei doi au o relație civilizată, iar Matei Stratan o vizitează de câte ori are ocazia pe fiica sa.

În viața micuței nu s-a strecurat vreun tătic vitreg, deoarece Mădălina Gheneanu e dornică de compania vreunui bărbat. Ea se bucură de prietenii mamei sale, alături de care, de-a lungul timpului, au petrecut vacanțe frumoase la mare și nu numai.

Un lucru este cert: Mădălina Ghenea își iubește fetița mai presus de orice, o răsfață și petrece cât de mult timp poate în compania ei. Cele două se joacă împreună cu păpușile, fac plimbări și alte activități interesante. Vedeta are grijă să îi cultive fiicei sale gustul pentru furmos. Astfel, Charlotte învață să asorteze hainele și să poarte bijuterii. Momentan, unele din plastic, de jucărie, potrivite vârstei ei.

Sursa foto: Instagram