Ce i-a prezis Nostradamus regelui Charles. Profeția legată de regina Elisabeta, s-a împlinit

Ce i-a prezis Nostradamus regelui Charles. Profeția legată de regina Elisabeta, s-a împlinit
Cu 450 de ani în urmă, Nostradamus a vorbit despre momentul în care regina Elisabeta va trece la cele veșnice. Totul s-a împlinit exact cum a spus astrologul.

Se spune că Nostradamus nu a greșit niciodată atunci când a făcut o predicție. Iată ce a putut să spună despre domnia regelui Charles.

Ce i-a prezis Nostradamus regelui Charles. Profeția astrologului legată de regina Elisabeta, s-a împlinit

După ce au studiat îndelung predicțiile celebrului Nostradamus, cercetătorii au ajuns la o concluzie. În cartea astrologului publicată în anul 1555, există fragmente unde se arată clar că regele Charles va fi obligat să abdice de la scaunul de domnie. Există desigur și motive clare pentru care britanicii îl vor forța să facă acest lucru. În primul rând nu vor fi deloc mulțumiți de acțiunile lui Charles, dar își vor reaminti și de ceea ce s-a întâmplat între Majestatea Sa și regretata Diana, prințesa inimilor.

„Asta l-ar face regele Henric al IX-lea, la doar 38 de ani”

„Presiunea asupra lui Charles este atât de mare, încât acesta acceptă să abdice în favoarea fiului său. „Întrebarea este, care fiu? Căci în ultima frază Nostradamus arată foarte clar că „cel care îl va înlocui nu era aşteptat niciodată, de nimeni să fie rege”. Înseamnă asta că prințul William, care s-ar fi așteptat să-i succedă tatălui său, nu va prelua coroana?

Iar prințul Harry, implicit, devine rege în locul lui? Asta l-ar face regele Henric al IX-lea, la doar 38 de ani”, susține scriitorul Mario Reading, care a descifrat previziunile astrologului cu privire la domnia lui Carol al III-lea, în cartea sa „Nostradamus: Complete Prophecies for the Future”.

Nostradamus a prezis că regina va muri în anul 2022

De asmenea, Nostradamus a vorbit și de momentul în care regina Elisabeta a II-a va pleca dintre noi, menționând că e vorba de anul 2022. Potrivit informațiilor oferite de 7news.com.au, celebrul clarvăzător a afirmat și că, odată cu decesul Suveranei, vom asista la despărțirea Australiei de Commonwealth.