Andreea Bălan, reproșuri cântate aduse lui Burcea. Ascultați ultima piesă!

Andreea Bălan, reproșuri cântate aduse lui Burcea. Ascultați ultima piesă!
Ce face fostul soț e treaba lui, dar nimeni nu poate spune că Andreea Bălan e chiar indiferentă. Din contra, mai degrabă am putea concluziona că își dozează aparițiile publice în funcție de ce mai e nou în viața lui Burcea.

Astfel că, în timp ce acesta ar fi bifat o escapadă romantică pe litoralul românesc (unde e cam frig, totuși, în perioada aceasta), alături de Viviana Sposub, Andreea Bălan a mai lansat o piesă.

Una de dragoste, în care vorbește despre cum e să găsești dragostea adevărată. Cea pe care ea nu a cunoscut-o, pare-se, alături de actorul cu care a făcut două fetițe superbe și de care a divorțat în final.

„Dragilor, în prag de toamnă, pun în scenă o nouă poveste muzicală în care iubirea, blândețea și magia își dau întălnire în același loc. 🍂🍂 „Poveste de toamnă” este aici pentru voi si redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său, începută sau ajunsă la final. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea”, a anunțat Andreea Bălan, marți.

Andreea dă iar „din casă”?

Și, așa cum ne-am obișnuit și din textele ultimelor piese care au urmat divorțului, blonda nu se sfiește să dea „din casă” și să puncteze detalii.

În refren pare că vorbește despre problemele cu alcoolul pe care le-a avut fostul soț în ultima perioadă a relației lor, și despre care, de altfel, s-a pronunțat și public, în interviuri: „Poveste de toamnă despre tine și ea / Tu n-ai crezut când îți spunea, voi pleca / Și iar te pierzi printre pahare de vin / Că n-ai iubit dacă nu doare puțin”.

Muzica și versurile piesei sunt semnate de  Ionut Bacula (Papu) și Vlad Manolache. Vedeta apare într-o ținută albă cu buricul la vedere, iar în finalul videoclipului își strânge în brațe cele două fetițe, Ella și Clara (foto).

Sursa foto: Instagram, YouTube

Ora de arte marțiale a judecătorului Cristi Danileț. Ba în poiană, ba în piscină, ca Bruce Lee. VIDEO