Ora de arte marțiale a judecătorului Cristi Danileț. Ba în poiană, ba în piscină, ca Bruce Lee. VIDEO

Ora de arte marțiale a judecătorului Cristi Danileț. Ba în poiană, ba în piscină, ca Bruce Lee. VIDEO
După ce a muncit ca un erou să își curețe și apoi să își amenajeze piscina din curtea casei, ați fi zis că judecătorul Cristi Danileț s-a bucurat de bălăceală. Nici gând. A avut niște demoni de învins.

În piscina lui cea nouă, judecătorul Cristi Danileț se luptă singur într-un exercițiu de stăpânire al nervilor și mușchilor. Are mișcări ferme și sigure, am putea crede că sigur Bruce Lee l-a antrenat. Românii îi spun, de altfel ”Bruce Lee” și credem că știu ei ceva. Poate că Dănileț e pur și simplu mare fan. La câte scheme demne de filmele cu marii karatiști face, în mod sigur le-a urmărit.

Chiar ieri s-a dat peste cap într-o „roata țiganului” perfectă, profitând de peisajul superb unde se afla în excursie. Și, evident, judecătorul a postat un video pe o rețea de socializare.

@cristidanilet##roatamorii♬ Uhu – THUB & Xceed Reasons

Cert e că imaginile cu Cristi Dănileț în piscină făcând scheme de karate sunt absolut fabuloase. Cunoscutul judecător și-a inaugurat pișcina acum 6 săptămâni, când a anunțat toată suflarea de fani de pe Instagram, TikTok și Facebook că aceasta e gata: „Eu v-am spus că iese fain!”. Pentru inaugurarea piscinei  s-a filmat  cu încetinitorul, sărind în ea ca un maestru, apoi scuturându-și pletele îmbibate de apă.

@cristidaniletEu v-am spus ca iese fain 🙂 ##piscina la ##canicula♬ Life Is Life – The Revival

Mai zilele trecute s-a apucat de karate în apă. „Să nu credeți că e așa simplu să faci exerciții de karate în apă”, scrie acesta în dreptul imaginilor, iar pe video se aude cum încheie antrenamentul spunând „A-iaa”.

@cristidaniletSă nu credeți că e așa de simplu să faci exerciții de ##karate în ##apa♬ sunet original – Cristi Danilet

Fostul membru al Consiliului Suprem al Magistraturii are deja aproape 10.000 de urmăritori pe Instagram, în timp ce pe TikTok mai puțin de 300. Dar perseverează și postează constant imagini de peste tot pe unde umblă.

Sursa: TikTok

Exclusiv. Ce credeți că face acum Viviana Sposub? Iată cine e bărbatul secret din viața ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp