Dani Mocanu, dedicat lui Dumnezeu, transmite un mesaj dur maneliștilor

Dani Mocanu, dedicat lui Dumnezeu, transmite un mesaj dur maneliștilor
După ce s-a lăsat de manele ca să treacă la cele sfinte, Dani Mocanu nu stă degeaba. Și urmărește atent ce fac ceilalți artiști. S-a cam vexat, așa că are un mesaj dur.

E surprinzător ce le transmite Dani Mocanu colegilor de breaslă. La finele anului trecut, așa cum Rețete și vedete a scris, cunoscutul manelist a decis să abandoneze această carieră. Și-a anunțat fanii că va intra în 2021 cu alte preocupări. El a hotărât să se dedice lui Dumnezeu. Iar recent a și lansat o piesă în noul registru, o manea creștină mai precis.

Așa cum relatam, când s-a retras din cariera de manelist, Dani Mocanu a bifat un moment istoric în muzica românească. Artistul se „duela” în trending pe YouTube, el cu sine însuși. Mai exact, avea o piesă pe primul loc în trending – cea mai vizualizată piesă  a unui artist român, în timp ce locul al doilea în trending era ocupată tot de o melodie a lui. Niciodată, niciun artist din România nu a reușit o astfel de performanță. Situația i-a gâdilat orgoliul lui Mocanu.

Însă noua lui orientare muzicală nu mai e chiar așa de tare pe gustul fanilor, așa că manelistul nu mai e în trending. Și chit că a decis că, după ce a ajuns bogat vrea să își dedice viața lui Dumnezeu, nu poate să nu remarce încercările pe care le fac colegii lui de breaslă. Așa cum artistul a mai dezvăluit și cu alte ocazii, dese ori maneliștii fac front comun și scot piesă împreună, pentru a ajunge în trending. Așa s-a întâmplat și acum.

Ce le transmite Dani Mocanu colegilor de breaslă

Jador, Tzancă Uraganul, Florin Salam și What’s Up au lansat, împreună, o nouă piesă, iar Dani Mocanu a ținut să le reamintească urmăritorilor săi unul dintre versurile sale a ultimei lui piese din cariera muzicală. Și, totodată, să le dea o replică acestor colegi de breaslă.

Ce le transmite Dani Mocanu colegilor de breaslă

Dani Mocanu a avut un mesaj dur pentru colegii săi de breaslă. „În fine…Dumnezeu să fie cu voi”. Apoi le-a amintit un anume vers dintr-o piesă a sa. „De artiștii din țară n-am ce să mai zic, se combină 4-5 să scoată un hit” – acesta e e versul în care Dani Mocanu îi atacă dur pe ceilalți cântăreți din țară.

Sursa foto: Instagram

Cum a fost ultima petrecere de 30 de ani a Biancăi Drăgușanu. Ce decizie majoră a luat diva în privința lui Gabi Bădălău

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp