Ce mai face Gigi Gheorghiu, marea dragoste a Ancăi Țurcașiu. Vești de peste ocean

Ce mai face Gigi Gheorghiu, marea dragoste a Ancăi Țurcașiu. Vești de peste ocean
Gigi Gheorghiu este american cu acte în regulă, de peste cinci ani. Marea dragoste a Ancăi Țurcașiu a ales să fie aproape de cea mai iubită persoană din viața lui de acum. Vești de peste ocean.

Cantautorul Gheorghe Gheorghiu (66 de ani) a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Anca Țurcașiu. Chiar dacă era o diferență de vârstă între ei de 16 ani. Acum, a ales să fie aproape de cea mai iubită persoană din viața lui.

Gigi Gheorghiu, marea dragoste a Ancăi Țurcașiu

Foarte mulți români l-au iubit pe tânărul pletos și arătos care cânta despre iubire. ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, ”Eu sunt nebunul care te iubește”, sunt doar două dintre cele mai appreciate piese ale cantautorului Gheorghe Gigi Gheorghiu.

Anca Țurcașiu a vorbit despre acest subiect și a făcut dezvăluiri intime despre relaţia lor. “Relaţia mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare. Şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică”.

Totul avea însă să se năruiască atunci când artista a aflat că marea ei dragoste a înşelat-o. Dar tocmai această poveste urma să-i scoată în cale alesul. “Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, şi-a amintit Anca Țurcașiu. Acolo l-a cunoscut pe Cristi Georgescu, cu care avea să se căsătorească în 1998 și să divorțeze din același motiv, după 20 de ani de căsnicie.

Ce mai face Gigi Gheorghiu. Vești de peste ocean

Gheorghe Gheorghiu a fost căsătorit o singură dată, cu Camelia, însă mariajul lor a durat doar 5 ani, în urma poveștii de iubire născându-se Andra Ștefania (30 de ani), unica fiică a cuplului și a lui Gheorghe Gheorghiu. Dacă îndrăgitul artist și-a format o reputație de Don Juan de-a lungul timpului, fosta sa soție și-a refăcut viața alături de un american pe nume Steve, cei doi rămânând în relații foarte bune. De cinci ani, Gheorghe Gheorghiu este rezident în Nevada, California, acolo unde susține dese concerte, dar în fiecare an se reîntoarce în țara sa natală. Artistul şi-a dorit să să se mute în SUA şi pentru a fi mai aproape de fiica sa.

Andra Ştefania Gheorghiu, este super talentată şi s-a lansat într-un business cu pălării, în America. Frumoasa brunetă a povestit despre pasiunea ei descoperită de curând, pe care a transformat-o în afacere.

Alături de tatăl ei, Gheorghe Gheorghiu a descoperit pălăriile. Felul în care erau realizate i-a trezit interes şi totodată pasiune. Şi-a cumpărat una, s-a documentat şi a încercat să facă şi ea, iar rezultatul a demonstrat că are talent! De aici şi până la prima colecţie de pălării a fost doar un pas, iar tatăl ei este foarte mândru de ea.

Andra a absolvit peste Ocean masterul în Arta comunicării şi Tehnologiei avansate şi a lucrat într-o companie importantă, având un job foarte bine plătit, în San Jose, aproape de San Francisco.

De ce a divorțat Gheorghe Gheorghiu

”N-a fost ușor după ce ne-am despărțit, ea a ales să plece cu copilul în SUA. Sunt și momente grele, nu e ușor pentru mine să stau plecat atât. Vin în România doar când e cald, apoi plec în Florida. Cu banii pe care îi câștig în România o duc bine”, spunea Gigi GHeorghiu la Antena Stars.

Gheorghe-Gheorghiu alaturi de fiica sa Andra, fosta sa soție Camelia și Steve

Gheorghe Gheorghiu, divorțul prin care a trecut nu a fost deloc ușor, cu atât mai mult cu cât s-a căsătorit din dragoste. „Fiica mea are 30 de ani, ea a luat vocea, talentul meu, dar și emotivitatea. S-a călit, este o fată foarte bună, nu mă așteptam, ca de la vârsta de 8 ani de când e în America să rămână totuși româncă. În America copiii sunt reci, pleacă devreme de acasă. Ea nu, e atașată de familie. Oamenii nu știu de ce se căsătoresc. Nu e o joacă, eu m-am căsătorit din dragoste. Pe fosta soție am văzut-o pe plajă și m-am îndrăgostit, o femeie superbă. Până la urmă n-a fost să fie, din cauză că nu eram acasă, eram mereu în turnee”, a mai spus Gheoghe Gheorghiu.


El este medicul-erou de la Piatra Neamț. Acasă îl așteaptă soția și doi copii