Ce mai tare banc cu Winnetou. N-ați râs așa niciodată

Ce mai tare banc cu Winnetou. N-ați râs așa niciodată
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Winnetou, Old Shatterhand și Old Surehand jucau poker în cort, noaptea. Deodată, se aude un zgomot afară. Winnetou sare ca ars.

– Pasul meu e ușor ca al pisicii sălbatice, iar privirea ageră ca a vulturului, frații mei albi să șadă fără grijă, mă duc eu să văd ce se întâmplă!

Iese din cort… liniște… POC! se aude de afară. Intră Winnetou în cort cu un ochi vânat. Nici un comentariu, de nicăieri. După încă 10 minute se aude alt zgomot afară. Old Shatterhand se ridică și spune:

– Pumnul meu zdrobește orice dușman. Frații mei să nu aibă teamă, mă duc eu să văd ce se întâmplă!

Iese… liniște… deodată, POC! Intră Old Shatterhand în cort cu un ochi învinețit. Liniște. Se așează… Se scurg alte 3 minute, iarăși un zgomot afară. Old Surehand se ridică, își ia pistolul și spune:

– Trag cu arma ca un duh al savanei și mă furișez ca o umbră a nopții, frații mei să nu aibă teamă, mă duc să văd ce se întâmplă!

Iese din cort… liniște… deodată se aude: POC! … POC! Intră Old Surehand în cort cu ambii ochi cât sarmalele. La care Winnetou întreabă cu o mimă serioasă:

– Fratele meu alb a călcat de două ori pe greblă ?!??