În urma cu câțiva ani, Gina Pistol a aflat în urma unor analize medicale că s-ar putea să nu devină mămică niciodată. Ea și Smiley, cu care prezentatoarea are o relație de câțiva ani, nu și-au pierdut însă niciodată speranța și iată că acum câteva luni, cei doi au dat vestea cea mare, aceea că vor deveni părinți. 

Smiley a fost extrem de fericit când a aflat că va deveni tată, spunând că pentru el nu conta daca va fi fată sau băiat: “Eu nu am avut niciodată în plan să am fată sau băiat. Cumva, Gina simțea că e băiat. Bă, ce-o fi să fie sănătos. M-am emoționat mai tare când am aflat că e fetiță”, declara cântărețul recent. 

Primele imagini cu modelul de tapet ales pentru camera micuței 

După ce recent Gina Pistol a împărtășit pe Instagram că ea și cântărețul Smiley s-au apucat de renovat camera bebelușului pe care îl așteaptă amândoi cu mari emoții, Gina s-a plâns pe rețeaua de socializare că toată casa era în haos, lucrările fiind în toi. 

Ieri însă, simpatica prezentatoare a avut parte de o veste bună, când a ajuns acasă și a descoperit că tapetul din camera fetiței este terminat. Modelul ales este unul superb, în culori pastel și cu motive florare discrete, dar și pasări de tot felul desenate: “Tocmai ce au terminat de pus tapetul în camera fetiței. S-au mișcat foarte repede. Au lăsat și ordine, curățenie în urma lor. Încep să am emoții. Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos. Mai am de luat mobilierul după revelion și gata. Mai am puțin. Încep să am emoții”, a dezvăluit Gina pe Instagram. 

Elton John și David Furnish, aniversarea căsniciei. „Mireasa” a povestit fără rețineri despre soțul ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp