Ce nu-i lipsește niciodată lui Teo Trandafir din frigider

Ce nu-i lipsește niciodată lui Teo Trandafir din frigider
Arată mai bine ca niciodată și se mândrește cu asta, iar alimentația are un rol important în viața sa. Ce nu-i lipsește niciodată lui Teo Trandafir din frigider.

Simpatica prezentatoare a emisiunii ”Teo Show” are mare grijă de sănătatea sa. Am aflat și ce nu-i lipsește niciodată lui Teo Trandafir din frigider.

Ce nu-i lipsește niciodată lui Teo Trandafir din frigider

Într-un interviu acordat pentru Click, celebra prezentatoare a mărturisit că are o dietă echilibrată și niciodată nu mănâncă exagerat. De altfel, nu-i place că cumpere peste măsură și nici să gătească, așa că preferă să comande preparate gustoase.

„Am o metodă de a fierbe ouăle, nici tari, nici moi”

Chiar dacă nu e o gospodină așa cum scrie la carte, vedeta a spus că întotdeauna în frigiderul său ouăle sunt la loc de cinste.  ”Nu-mi lipsesc din frigider ouăle. Întotdeauna când ies din casă mănânc un ou. E un sfat primit de la un medic care mi-a spus că proteina aduce un anumit grad de protecție. Am chiar o metodă de a fierbe ouăle, nici tari, nici moi”, a mai spus Teo Trandafir.

Iar dacă i se face poftă de cartofi prăjiți, vedeta a spus că nu mănâncă mai mult de doi. Chiar dacă e foarte atentă ce mănâncă, Teo nu renunță la desertul său preferat, mousse-ul de ciocolată în trei culori.

Care sunt cele mai mari bucurii ale vedetei

În altă ordine de idei, Teo Trandafir spune că a învățat să se bucure de lucrurile mici din viață și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru fiecare dimineață. ”Este soare afară și orhideele mele zâmbesc în geam, când mi-am schimbat gelul de duș sau șamponul și abia aștept să văd cum sunt, când am un parfum nou.

Și abia aștept să văd cum o să îmi „vină” sau când vin audiențele și văd că suntem pe primul loc. (…) Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare dimineață, pentru fiecare moment de sănătate, de armonie. Pentru realizările pe care le-am preconizat și pentru cele care au venit „servite”,  a mărturisit prezentatoarea.

Recomandarile noastre