Ducele și Ducesa de Sussex au adoptat un labrador negru în anul 2018, la scurt timp după ce s-au căsătorit. Aceștia nu au dezvăluit niciodată numele cățelului.

Conform unui extras din cartea „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, numele labradorului adoptat este Pula. Alegerea făcută de celebrul cuplu are mai multe semnificații speciale.

Cum a ajuns cuplul la această decizie

Un motiv important în decizia luată de cei doi este că numele reprezintă moneda actuală din Botswana, loc în care Prințul Harry a invitat-o pe Meghan la prima lor întâlnire, în 2016.

După celebrarea aniversării de 36 de ani a ducesei, cuplul a revenit în Botswana pentru a lucra la proiectul Elephants Without Borders.

Numele Pula se traduce ca ploaie în limba setswana, vorbită în zona respectivă. Cuvântul este folosit pentru urările de bine, deoarece ploaia este considerată sacră și valoroasă în Botswana.

Din tărâmul Oz în tărâmul Botswanei

Meghan a spus în anul 2018 că oamenii îi pronunță greșit apelativul animalului de companie, dar nu a dezvăluit numele ales pentru labradorul adoptat. La momentul respectiv, zvonurile de pe internet spuneau că numele ales de cuplu este Oz.

Cartea Finding Freedom va fi publicată pe data de 11 august, în Statele Unite ale Americii.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp