Ce pasiuni are actorul Macaulay Culkin

Ce pasiuni are actorul Macaulay Culkin
Actorul Macaulay Culkin, pe care mulți dintre noi îl știm din filmele din seria "Singur acasă", este în continuare activ în industria cinematografică, deși nu a mai atins succesul pe care l-a avut cu rolul lui Kevin. Iar el își împarte timpul petrecut pe platourile de filmare cu diverse pasiuni pe care le are.

Iată care sunt cele mai cunoscute pasiuni ale lui Macaulay Culkin!

1.E pasionat de Wrestling – E una dintre cele mai mari pasiuni pe care le are. A fost activ în urmă cu câțiva ani în lumea WWE și chiar a avut un rol de consultant. Mai mult, la un moment dat se discuta inclusiv despre posibilitatea ca Macaulay Culkin să devină scenaristul principal al WWE. Chiar dacă a refuzat rolul, el a avut o colaborare din postura de consultant.

„M-au sunat să le ofer consultanță, m-au întrebat ce pot face pentru a-și îmbunătăți brandul. Le-au plăcut unul sau două lucruri din ce le-am zis. Mi-a plăcut că au fost flexibili și au ascultat ideile mele, nu au fost fermi pe poziție”, a spus Culkin într-un interviu.

De asemenea, el a făcut și câteva parodii legate de wrestling și este prieten bun cu câțiva luptători.

2.Poker – O altă pasiune pe care Macaulay Culking o are este pokerul. Nu este nicidecum doar un începător, ci este omul care știe cu siguranță de jetoane poker valoare sau ierarhia mâinilor, fiind un jucător foarte bun. A jucat adesea alături de alți actori de la Hollywoood și a apărut inclusiv într-un show de poker cu celebrități din SUA.

La un moment, după ce își învingea prietenii la poker, Culkin a revenit cu un mesaj în care îi ironiza pe aceștia, pe Twitter. „Prieteni, nu mă mai lăsați să joc poker cu ei deoarece câștig fiecare mână”, a scris Culkin pe Twitter în 2019.

Cei care l-au văzut jucând au remarcat faptul că are un stil agresiv și că îi place să își asume riscuri.

 3.Jocuri video – În timpul liber, Culkin preferă să se joace și pe Xbox. A mărturisit că nu este adeptul jocurilor foarte complicate, ci doar a celor care reușesc să îl distreze.

La un moment dat, Culkin a analizat și jocurile adaptate după filmul care i-a marcat cariera, Home Alone. Nu a fost însă foarte impresionat. Totuși, el spune că rămâne adeptul jocurilor pe consolă.

 4.Tatuaje – Macaulay Culkin are mai multe tatuaje, dintre care unul este de-a dreptul neobișnuit: o lingură. Întrebat de ce și-a făcut acest tatuaj, pe care îl are și actrița Paris Jackson, a explicat. El a spus că cei doi aveau un obicei: furau o lingură din fiecare restaurant în care mergeau, indiferent că era într-un aeroport, oraș sau oriunde altundeva.

„E un obicei inofensiv, cumva tradiția noastră”, a spus Culkin pentru Esquire. Paris Jackson este fiica lui Michael Jackson și a fost botezată de Macaulay Culkin.

În ce filme a jucat Macaulay Culkin?

Macaulay Culkin și-a început cariera de actor la vârsta de 4 ani și primul rol l-a avut în 1985, în filmul de televiziune The Midnight Hour. Primul film de cinema în care a apărut a fost Rocket Gilbraltar, lansat în 1988. Totuși, el s-a consacrat prin cele două roluri avute în Home Alone, în 1990 și 1992. Pentru primul film a avut inclusiv o nominalizare la Globurile de Aur, în rolul celebru al lui Kevin McCallister.

Tot în copilărie, un alt film cunoscut în care a jucat a fost Richie Rich (1994).

Pe măsură ce a crescut, Culkin a avut probleme în viața personală și următorul film în care a mai jucat a fost Party Monster (2003). Nu a mai avut însă niciun rol major. A mai apărut în producții precum Saved (2004), Sex and Breakfast (2007), Adam Green’s Aladdin (2015) și Changeland (2019).

De asemenea, el a mai avut apariții episodice în seriale precum Will & Grace (2003), Foster Hall (2004), Robot Chicken (5 episoade între 2005-2010), Kings (5 episoade în 2009). Dar și în The Jim Gaffigan Show (5 episoade între 2015-2016), Dollface (2019). Au urmat The Eric Andre Show (2020) și American Horror Story: Double Feature (5 episoade).

Actorul care, an de an, îi farmecă pe copii în „Singur acasă”

Rolul avut în ultimul a avut multe recenzii pozitive și ar putea reprezenta întoarcerea cu adevărat în industria cinematografică.

Din 2021, Culkin a devenit tată, iar la finalul lunii ianuarie 2022 s-a logodit cu Brenda Song, și ea actriță. Viața sa este mult mai liniștită acum decât în urmă cu câțiva ani. Iar actorul a mărturisit că îi place din plin viața de familie, chiar dacă este solicitantă de când a devenit tată.

 

Recomandarile noastre