Ce porcos vorbește Anna Lesko cu antrenorul ei! Mesajele de pe Whatsapp dintre cei doi sunt șocante

Ce porcos vorbește Anna Lesko cu antrenorul ei! Mesajele de pe Whatsapp dintre cei doi sunt șocante
Cine îi urmărește conturile de socializare, trage o singură concluzie despre Anna Lesko: e femeia perfectă. E frumoasă de rupe, slabă, tonifiată, gospodină, harnică.

Anna Lesko acordă o atenție deosebită antrenamentelor sale. Acestea o ajută să se mențină în stare perfectă, astfel încât să arate fabulos ori de câte ori abordează câte o ținută extravagantă și minimalistă. Ea are un antrenor personal, cu care a dezvoltat, în timp, o relație aparte. Poate prea specială. Felul în care vorbește cu el e cam nepotrivit. Dacă sunteți curioși cât de porcos vorbește Anna Lesko cu antrenorul ei, priviți imaginea.

Cei doi au avut o mică dispută pe seama faptului că vedeta a ajuns la antrenamente, iar antrenorul ei întârzia. Acesta a încercat să se scuze, trimițându-i artistei o fotografie, ca să vadă ce e pe drum, în mașină, ba chiar cumpărase și niște cappuccino. Însă Anna Lesko s-a făcut foc și pară și l-a blagoslovit cu tot ce i-a venit la gură.

„Nu ai stabilit tu ora 9? Nu ai zis tu că e de căcat să întârzii? Nu ai zis tu că e m*** cine întârzie? Spune!”, și-a pornit tirul Anna Lesko.

Cum se întreține suplă Anna Lesko

După scandal, Anna Lesko a avut parte și de antrenament. A făcut și fotografii, lăudându-se astfel cu noua sa siluetă, parcă și mai subțire ca de obicei. Anna Lesko nu crede în dietele minune. Ea nu se sfiește să afirme că  femeile se îngrașă pentru că mănâncă dezordonat, foarte gras și prea multe dulciuri. Cântăreața nu face niciuna din aceste greșeli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Ea este adepta unui stil de viață sănătos și face mult sport. Anna Lesko a declarat că își începe ziua cu un mic dejun compus numai din fructe, pentru a avea energie pe tot parcursul zilei și refuză categoric dulciurile și băuturile alcoolice la petreceri.

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât.

Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram