Ce probleme își fac bărbații care participă la Splash! Vedete la apă. Orgoliul e afectat! – Exclusiv

Ce probleme își fac bărbații care participă la Splash! Vedete la apă. Orgoliul e afectat! – Exclusiv
Cel mai așteptat reality-show estival stă să ia startul pe micile ecrane, timp în care protagoniștii trec printr-o suită de emoții și întâmplări.

Deja e clar pentru toată lumea că femeile care participă în show nu au inhibiții. Vica Blochina chiar a dezvelit un sân ca să arate o rană pe care căpătat-o în timpul antrenamentelor. Iar alte concurente feminine, de asemenea, nu par a avea probleme, nici cu celulita nici cu mărimea formelor celorlalte.

Din informațiile existente până acum, participă la Splash! Vedete la apă următoarele vedete: Victor Slav, Naomi Hedman, Natalia Mateuț, Gabi Jugaru, Costin Gheorghe, Cezara Cristescu, Juno, Irisha, Banel Nicoliță, Vica Blochină, Ana și Monica Odagiu, Maria Constantin, Irisha, Nick Casciaro, Nick de la N&D, Cătălin Cazacu, Shift, Culiță Sterp, Jazzy Jo și Laura Mușuroaea.

Bărbații sunt mai sensibili cu modul în care arată

Dacă femeile se țin tare, bărbații se plâng. Cătălin Cazacu li s-a plâns fanilor că nu mai este în forma de altădată, și că pătrățelele abdominale, în cazul lui, sunt cam de domeniul trecutului. Într-un clip el recunoaște că e puțin invidios pe colegii care par cu toții trași ca prin inel.

Victor Slav, care nu mai e nici el top model acum, e gata să se dezbrace la bustul gol de dragul competiției.

Iar soțul lui Brigitte, Florin Pastramă, s-a și dezbrăcat la slip și a făcut o postură memorabilă, cu burta  trasă, de pe cea mai înaltă trambulină, în încurajările iubitoarei sale soții. În cazul lui  Florin se vede că antrenamentele intense i-au conturat frumos corpul, dar asta a fost cândva înainte de nuntă.

Între timp, ca orice bărbat însurat, a da de bine și de mâncare sățioasă, iar anumite coordonate corporale s-au mai schimbat.

Cum vor fi notați concurenții

Concurenții Splash! Vedete la apă vor fi notați de fiecare dintre cei patru jurați. Aceștia le vor acorda câte o notă pentru câte un aspect al concurenților. Astfel, cineva va juriza spectacolul și va acorda „nota secretă” a juriului. Un antrenor de înot, va acorda nota pentru partea tehnică a momentului. Alte vedete vor nota performanța pe care o fac vedetele, dar și curajul concurenților.

Sursa foto / video: Instagram