Doamne ferește! Vica Blochina și-a dezvelit sânul și a arătat o rană îngrozitoare. Totul a fost filmat

Doamne ferește! Vica Blochina și-a dezvelit sânul și a arătat o rană îngrozitoare. Totul a fost filmat
Când a acceptat să participe la competiția „Splash! Vedete la apă”, Vica Blochina a crezut că distracția va fi la locul ei. Și-a dat seama că nu e deloc așa.

Vica Blochina se pare că nu era deloc pregătită pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Vica Blochina rezistă cu greu la concursul „Splash! Vedete la apă”. Competiția e prea dură cu ea

Vica Blochina nu s-a așteptat la o asemenea competiție la Splash! Vedete la apă. Vedeta nu era pregătită ca o emisiune televizată să fie, de fapt, atât de dură cu ea, așa că a suferit deja o accidentare la sân. Vedeta s-a plâns pe contul de socializare și a postat și o fotografie, iar internauții au fost alături de ea. Chiar și așa, el a înțeles că nu e de glumă, așa că a promis că se pune pe treabă.

Cine sunt jurații

Mult așteptata emisiune televizată „Splash! Vedete la apă” de pe Antena 1 revine cu un nou sezon, iar jurații promit că vor fi extrem de atenți la toți concurenții. Anul acesta, juriul este format din Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase. Exist și o surpriză, iar aceasta este comediantul Cozmin Natanticu, căruia îi revine rolul de a puncta curajul.

„Eu știu să înot cât să nu mă înec, așa că n-am de gând să mă pun cu Nea Marin”

”Eu voi puncta curajul și când spun asta, mă refer inclusiv la cei care nu vor sări. Doar faptul că vin până la Bacău și încearcă, va conta pentru mine ca jurat. Dincolo de asta, însă, mi-aș dori că în acest sezon să văd mai mult curaj și concurenți care evoluează și urcă treaptă cu treaptă, până la 10 metri. Pot spune și ce mi-aș dori de la mine – mi-aș dori să rămân pe margine. Eu știu să înot cât să nu mă înec, așa că n-am de gând să mă pun cu Nea Marin!”, a declarat Natanticu.

Sursă foto: instagram